ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παραδόθηκε το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στον Ριζόμυλο

Παραδόθηκε σήμερα το πρώτο από τα τρία γήπεδα μπάσκετ στο Δημοτικό Σχολείο Ριζομύλου
Παραδόθηκε το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στον Ριζόμυλο

Πρόκειται για νεοκατασκευαζόμενο αγωνιστικό χώρο στις διαστάσεις του οποίου ενσωματώνονται και αυτές του Γηπέδου Βόλεϊ και Ποδοσφαίρου 5x5 με ξεχωριστές διαγραμμίσεις. Tο συνολικό εμβαδόν του Γηπέδου είναι 450 τ.μ.

Έχουν τοποθετηθεί άριστα υλικά, κατάλληλα για τη μείωση της κούρασης και την αποτροπή τραυματισμών ενώ προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση κίνησης. Ο αθλητικός εξοπλισμός περιλαμβάνει δύο μπασκέτες Ολυμπιακού Τύπου εφοδιασμένες με το δίχτυ τους.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας ανέφερε σχετικά: "Παραδίδουμε σήμερα, το πρώτο από τα τρία γήπεδα μπάσκετ, άριστα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της νεολαίας μας και των απαιτήσεων των αθλητών. Το γήπεδο μπάσκετ εντάσσεται σε μια σειρά εργασιών συντήρησης και επισκευής σχολικών κτιρίων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, που στόχο έχουν τη βελτίωση και αποκατάσταση των αύλειων χώρων των δημοτικών μας σχολείων παρέχοντας τις καλύτερες συνθήκες δραστηριοποίησης των παιδιών μας".

Παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι, κ.κ. Βασιλική Παπανικολάου-Χατζοπούλου, Νίκος Πρίντζος, Δημήτρης Παλληκάρης και Χρήστος Μακεδών, οι τοπικοί σύμβουλοι Ριζομύλου, κ.κ. Γιώργος Θεοχάρης και Ρομφαίας Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Συλ. Γονέων και Κηδεμόνων Ριζομύλου και η Γεωργία Ρήγα, μέλος του συλλόγου, κ. Οδυσσέας Αργυρούδης, ο Διευθυντής του Σχολείου, κ. Χρήστος Δημητρίου, η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών, Αποστ. Κατσιούρα, ο μηχανικός του Δήμου, κ. Λεωνίδας Λάβδας,ο Προϊστάμενος Καθαριότητας, κ. Ευαγ. Καραμπέρης και εκπαιδευτικοί.

Δελτίο Τύπου Δήμου Ρήγα Φεραίου