ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόκριση για Διαγόρα

Οι Μελανόλευκοι του Στεφανοβικείου τσέκαραν το εισιτήριο πρόκρισης στους "16" του Κυπέλλου ΕΠΣΘ από το πρώτο ημίχρονο, επικρατώντας 2-0 της Ακρόπολης στο Σέσκλο
Πρόκριση για Διαγόρα
Οι επιθετικοί του Διαγόρα, Σιόβας και Αναστασίου / Φωτογραφία αρχείου - Αθλητικό Βαγόνι

Με "δράστες" τους Γιάννη Κυρίτση και Αναστασίου ο Διαγόρας ξεπέρασε το εμπόδιο της Ακρόπολης στο Σέσκλο και συνεχίζει να ετοιμάζεται για την πρώτη σέντρα στην Γ` Εθνική.

Στο 22` και σε "στημένο" από πλευράς Ακρόπολης, ο Αποστολίδης μάζεψε τη μπάλα κι έβγαλε γρήγορα με βολέ στην κόντρα τον Γ. Κυρίτση, ο οποίος διένυσε το γήπεδο, πέρασε και τον τερματοφύλακα, πλασάροντας εύστοχα για το 0-1.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Αναστασίου στο 39` με κεφαλιά όταν ο Σιόβας "έσπασε" ωραία προς τα αριστερά για τον Κουρούμαλο, αυτός γέμισε στην περιοχή και ο φορ του Στεφανοβικείου έστειλε με με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι στρέφουν έτσι την προσοχή τους αποκλειστικά στο πρωτάθλημα της Α` ΕΠΣΘ, ενώ ο Διαγόρας συνεχίζει τα φιλικά παιχνίδια (26/10 στο Λιτόχωρο με την Καρίτσα και στις 4 Οκτωβρίου με τον Θησέα) περιμένοντας την πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος στις 10 Οκτωβρίου. Όσον αφορά τον θεσμό του κυπέλλου, η ομάδα του Στέλιου Αρσένου θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση και πάλι εκτός έδρας τον νικητή της αναμέτρησης, Νηλέας - Δάφνη.

Η σύνθεση του Διαγόρα: Αποστολίδης, Καραμπούζης (55` Κουβελάς), Γαλανόπουλος, Σπαθής, Κουρούμαλος (46` Λάιος), Θ. Κυρίτσης (55` Καραμανλής), Παπαγεωργίου (46` Ζενούνης), Μπλέντι, Σιόβας, Γ. Κυρίτσης, Αναστασίου.