ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου για την έναρξη της νέας χρονιάς

Έναρξη σχολικής χρονιάς στις 14 Σεπτεμβρίου για τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού στις 11.00 π.μ. σε εξωτερικό χώρο του σχολείου με λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας και σύμφωνα με τις οδηγίες  του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Παιδείας
Το ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου για την έναρξη της νέας χρονιάς

Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, π. Αθανάσιος Συρταδιώτης και παρευρέθησαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου και οι μαθητές που θα φοιτήσουν φέτος στο σχολείο.

Ευχές για τη φετινή χρονιά εξέφρασαν ο π. Αθανάσιος και ο Διευθυντής του σχολείου κ. Βάιος Λιαπόπουλος, για μια καλή και δημιουργική χρονιά αναφερόμενος και στις ιδιαιτε-ρότητες της επερχόμενης χρονιάς λόγω της πανδημίας.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ρήγα Φεραίου κ. Γ. Παπαδάμ ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε σε καθηγητές και μαθητές "καλή σχολική χρονιά" και τόνισε πως και φέτος, όπως και τις προηγούμενες  χρονιές, το Δημοτικό Συβούλιο και οι σχολικές μονάδες του Δήμου θα συνεργαστούν εποικοδομητικά προς όφελος της όλης μαθητικής κοινότητας.

Ο Διευθυντής
Βάιος Λιαπόπουλος ΠΕ82, MSc