ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έπιασε τα 300 διαρκείας ο Ρήγας - Πιθανώς στο Αερινό στον Β’ γύρο

Παρά το γεγονός πως μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί έγκριση για παρουσία φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, οι φίλαθλοι των Κυανόλευκων ενίσχυσαν και φέτος τον ιστορικόμσύλλογο με τις κάρτες διαρκείας που έχουν δοθεί να ξεπερνούν τις 300
Έπιασε τα 300 διαρκείας ο Ρήγας - Πιθανώς στο Αερινό στον Β’ γύρο

Με δηλώσεις του στο magnesiasports.gr, ο πρόεδρος του Ρήγα, Κωνσταντίνος Γιάτσιος αναφέρθηκε στη στήριξη του κόσμου και των επιχειρηματιών της περιοχής αλλά και στο γεγονός ότι ο σύλλογος θα αναγκαστεί να αλλάξει έδρα μέσα στη σεζόν λόγω έργων στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις:

Εαίναι ενθαρρυντικό ότι παρ’ όλη την αβεβαιότητα για το αν θα υπάρξει η παρουσία κόσμου στα γήπεδα τη νέα σεζόν, ο κόσμος του Βελεστίνου ανταποκρίνεται φέτος περισσότερο από κάθε άλλη φορά, καθώς δώσαμε 300 εισιτήρια διαρκείας. Παράλληλα και οι επιχειρηματίες της περιοχής και όχι μόνο στηρίζουν την προσπάθειά του Ρήγα και όλα αυτά μας δίνουν δύναμη και κουράγιο, για να επιτύχουμε τον σκοπό μας.

Όσον αφορά το γηπεδικό, τόνισε: Στις συνομιλίες που κάναμε με τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου εγώ και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Σιουμουρέκης πληροφορηθήκαμε ότι την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων θα ξεκινήσουν τα έργα στο στάδιο του Βελεστίνου, κάτι που σημαίνει ότι στο δεύτερο γύρο θα αναγκαστούμε να χρησιμοποιήσουμε ως έδρα το γήπεδο του Αερινού, όπου ο δήμος προτίθεται να κάνει εργασίες σε ό,τι αφορά τον φωτισμό και τα αποδυτήρια, ενώ  ο αγωνιστικός χώρος είναι σε καλή κατάσταση. Αυτό πιθανόν να μας επηρεάσει, γιατί το "σπίτι" μας είναι το στάδιο του Βελεστίνου.

πηγή: magnesiasports.gr