ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χρ. Μπουκώρος: Κανονικά θα λειτουργήσει το Λύκειο Καναλίων

Συναντήσεις με την Υπουργό Παιδείας και τη Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είχε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Χρ. Μπουκώρος: Κανονικά θα λειτουργήσει  το Λύκειο Καναλίων

Όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση, τελικά κανονικά θα λειτουργήσουν όλες οι τάξεις του Λυκείου Καναλίων και το σύνολο των τμημάτων προσανατολισμού που εξυπηρετούν τους μαθητές των Καναλίων, του Κεραμιδίου και του Βένετου.

Αυτό προέκυψε μετά τη σημερινή συνάντηση του βουλευτή Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου με την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκη Κεραμέως και τη Γενική Γραμματέα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας κ. Σίσσυ Γκίκα, τις οποίες επισκέφθηκε αποκλειστικά για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Κοινός τόπος της συζήτησης του βουλευτή με την υπουργό και την γενική γραμματέα αποτέλεσε ότι η Πολιτεία οφείλει να διευκολύνει τις σπουδές των μαθητών των ορεινών και δυσπρόσιτων περιοχών, όπως είναι τα Κανάλια, το Κεραμίδι και το Βένετο.

Ο Χρήστος Μπουκώρος ευχαρίστησε θερμά τόσο την Υπουργό, κ. Κεραμέως όσο και τη Γενική Γραμματέα, κ. Γκίκα για την επίλυση του ζητήματος.