ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σημαντική κίνηση με Αποστολίδη για Διαγόρα

Εμπειρία και... αέρα ανώτερων κατηγοριών προσθέτει ο Διαγόρας Στεφανοβικείου κάτω από τα γκολπόστ με την έλευση του Μάνου Αποστολίδη
Σημαντική κίνηση με Αποστολίδη για Διαγόρα

Οι Στεφανοβικιώτες έντυσαν στα ασπρόμαυρα τον 36χρονο γκολκίπερ που τα τελευταία χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Νίκης Βόλου.

Ο Καβαλιώτης τερματοφύλακας έχει ύψος 1,86 και είναι γεννημένος στις 17 Δεκεμβρίου 1983. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 της Καβάλας, στέφθηκε πρωταθλητής στην Football League με τη Νίκη τη σεζόν 2013-2014 κι έχει αγωνιστεί επίσης με την ομάδα του ΑΟΚ, του Θερμαϊκού, του Πανθρακικού, της ΑΕΛ, του Απόλλωνα Σμύρνης, του Αχαρναϊκού και των Τρικάλων.

Πλέον, θα συνεχίσει την πορεία του στα ελληνικά γήπεδα με τον Διαγόρα στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Πρίφτη που μετακόμισε στον Απόλλωνα Λάρισας αλλά και τον Κώστα Χάμο που είχε αποκτηθεί. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα πλαισιώνεται από τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο.

Η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του Διαγόρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή  Μάνο Αποστολίδη.

Ο εγνωσμένης αξίας τερματοφύλακας που αποχώρησε πρόσφατα από τη Νίκη Βόλου αποτελεί μια μεγάλη μεταγραφή για το σύλλογό μας. 

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής.