ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ

"Ευελπιστώ ότι θα έχουμε άλλη εικόνα στο πρωτάθλημα"

Τους λόγους που ελπίζει πως ο Ρήγας θα παρουσιάσει διαφορετική εικόνα με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, ανέλυσε σε δηλώσεις του ο Κώστας Σταματίου, μετά την δεύτερη σερί φιλική ήττα των Κυανόλευκων
"Ευελπιστώ ότι θα έχουμε άλλη εικόνα στο πρωτάθλημα"
Ο Κώστας Σταματίου (δεξιά) με τον βοηθό του, Γιώργο Ράλλη

Ο έμπειρος κόουτς θεωρεί πως στο επόμενο διάστημα η ομάδα του θα σταθεροποιήσει δομή και απόδοση και με την επιστροφή των μέχρι τώρα ανέτοιμων παικτών αλλά ίσως ίσως κάποια μεταγραφή, θα μπορέσει να παρουσιάσει αρκετά πιο βελτιωμένη εικόνα στην πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, ανέφερε και τον παράγοντα κούραση από την προετοιμασία αλλά και το γεγονός πως ο φετινός Ρήγας χτίζεται με αρκετά νέα πρόσωπα, σε σχέση με πέρυσι.

Θυμίζουμε πως το Σάββατο ο Ρήγας ηττήθηκε με σκορ 4-1 από την Κ19 του Βόλος ΝΠΣ, ενώ είχε προηγηθεί η ήττα από τον Πρωτεσίλαο (0-2) στο Βελεστίνο.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στον ιστότοπο magnesiasports.gr

Το αποτέλεσμα του σαββατιάτικου φιλικού έχει δύο όψεις: αφενός είμαστε μία εντελώς καινούργια ομάδα, καθώς από την περσινή ομάδα έχουν μείνει πέντε-έξι παίκτες απ’ αυτούς που είχαν αρκετή συμμετοχή και έχουμε πολύ καινούργιο υλικό, ενώ επέλεξα να δω όλους τους ποδοσφαιριστές και πειραματιστήκαμε με διαφορετικές ενδεκάδες. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι έχουν φύγει βασικές μονάδες, όπως τα αδέρφια Καλαϊτζίδη, ο Αλμασίδης, ο Ιωάννου, ο Γκίνης,  ο Γουτούλης και είμαστε αποδυναμωμένοι σε σχέση με πέρσι. Αφετέρου πρέπει να προβληματιστούμε για τη συνέχεια.

Πάντως ευελπιστώ, επειδή έχουμε είκοσι μέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος και καθώς από δω και πέρα θα αρχίσει μία σταθεροποίηση στις επιλογές των παικτών της ενδεκάδας, ότι θα έχουμε άλλη εικόνα στο πρωτάθλημα. Περιμένω απ’ αυτά τα παιδιά στην πορεία ότι θα μας δείξουν πράγματα και θα ανακάμψουν. Εξάλλου έχουμε δουλέψει καλά, έχουμε ήδη 40 μέρες προετοιμασία και οι παίκτες έχουν τρεξίματα, απλώς αυτή την περίοδο αισθάνονται κουρασμένοι.

Περιμένουμε επίσης τον Πάσχο, ο οποίος πιστεύουμε ότι στην έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι έτοιμος και ότι θα έχει ξεπεράσει πλήρως την περσινή του περιπέτεια με τον σοβαρό τραυματισμό του. Έτσι, ευελπιστούμε ότι θ’ αλλάξει η εικόνα της ομάδας.

Επίσης, μέχρι τις 3 Νοεμβρίου, που θα λήξει η μεταγραφική περίοδος, αν βρεθούν ένας ή δύο παίκτες, θα τους αποκτήσουμε.

Τη Δευτέρα θα ξέρουμε τους αντιπάλους μας σε Κύπελλο και για τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και θα οργανωθούμε ανάλογα.

Έχουμε ένα ακόμη αξιόλογο και δυνατό τεστ την Τετάρτη με τον Αίαντα Σούρπης, που μάλλον θα είναι το τελευταίο και μετά μέχρι το Κύπελλο θα κάνουμε μόνο προπονήσεις.