ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα χορηγική συμφωνία για Ρήγα

Η εταιρεία τυροκομικών προϊόντων "ΦΛΕΓΓΑ" από το Βελεστίνο εντάχθηκε στους χορηγούς των Κυανόλευκων για τη νέα σεζόν
Νέα χορηγική συμφωνία για Ρήγα

Η διοίκηση του Α.Σ. Βελεστίνου "ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ", με μεγάλη χαρά ανακοινώνει άλλη μία σημαντική χορηγική συμφωνία για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2020-2021), αυτή την φορά με την γνωστή σε όλους εταιρεία τυροκομικών προϊόντων "ΦΛΕΓΓΑ", η οποία παρασκευάζει αυθεντικά ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.

Η συμφωνία της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας (1ο χλμ. επαρχιακής οδού Βελεστίνου – Βόλου), παρουσία του Πρόεδρου του ΔΣ κ. Κωνσταντίνου Αθ. Γιάτσιου και του διευθύνοντος συμβούλου της "ΦΛΕΓΓΑ" κ. Χρήστου Νικ. Λαΐτσου.

Ευχαριστούμε θερμά και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς την εταιρεία τυροκομικών ειδών ’’ΦΛΕΓΓΑ’’, που είναι αρωγός στην προσπάθεια του ιστορικότερου Συλλόγου του Δήμου μας, αφού θα συνδράμει οικονομικά με σκοπό την συνεισφορά στην ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία της ομάδας μας.

Κάθε προσφορά προς το σύλλογό μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη αγάπη και κουράγιο για την υλοποίηση του σκοπού μας.

Στηρίζουμε δυναμικά τις επιχειρήσεις αυτών που στηρίζουν οικονομικά τον Σύλλογό μας.

Αξίζει, ιδιαίτερα, να επισημάνουμε ότι ο ιδρυτής της εταιρείας Νικόλαος Χρ. Λαΐτσος είχε διατελέσει και Πρόεδρος του ΔΣ, κατά τη θητεία του οποίου ο ΡΗΓΑΣ σημείωσε πολλές επιτυχίες στους αγωνιστικούς χώρους, που εμπλουτίζουν την ιστορία του Συλλόγου μας.

Συγκεκριμένα, την αγωνιστική περίοδο 1980-1981, ο ΡΗΓΑΣ κατέκτησε το νταμπλ, αφού κατέκτησε το κύπελλο ΕΠΣΘ και αναδείχθηκε πρωταθλητής, ανεβαίνοντας στην Α’ Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία (σημερινή Football League).

Σχετικά με την εταιρεία "ΦΛΕΓΓΑ"

Το όνομα "ΦΛΕΓΓΑ" προέρχεται από την ομώνυμη βουνοκορφή, που βρίσκεται στην καρδιά του εθνικού δρυμού της πανέμορφης Βάλια Κάλντα, στο Περιβόλι της Πίνδου.

Εκεί, δίπλα στα παρθένα δάση, στα αμόλυντα και μακριά από ανθρώπινη παρέμβαση λιβάδια, από τα μέσα της άνοιξης μέχρι τα μέσα του φθινοπώρου βόσκουν τα κοπάδια των αιγοπροβάτων.

Τους υπόλοιπους μήνες του έτους μεταφέρονται στην περιοχή του Βελεστίνου, όπου ξεχειμωνιάζουν για να αποδώσουν το πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά γάλα, από όπου παράγονται τα υψηλής ποιότητας προϊόντα "ΦΛΕΓΓΑ".

Η οικογένεια Λαϊτσου, έχοντας μια μακροχρόνια παράδοση (από το έτος 1957) στην παρασκευή τυριών, τελειοποίησε πρόσφατα στο Βελεστίνο τις εγκαταστάσεις και τις υποδομές της εταιρείας, έτσι ώστε να αποτελέσουν υπόδειγμα στο χώρο της τυροκομίας.

Εκεί, "γεννιούνται" τα παραδοσιακά ελληνικά τυριά του τυροκομείου, Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.).

Στις εγκαταστάσεις της ‘’ΦΛΕΓΓΑ’’ όλοι εργάζονται με σεβασμό προς την ποιότητα των προϊόντων και με πάθος για τη δημιουργία ξεχωριστών γεύσεων, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
Έχοντας ως έμπνευση τις συνταγές του παρελθόντος, παράγονται τα παραδοσιακά εκλεκτά της προϊόντα: τυρί, γιαούρτι, κρέμα βούτυρο, κασέρι, κεφίρ, πάντα διατηρώντας τα στοιχεία εκείνα της παράδοσης που διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική γεύση τους.

Όλες οι διαδικασίες έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο FSSC – ISO 22000.

Επίσης όλα τα Π.Ο.Π. προϊόντα της είναι πιστοποιημένα από τον AGROCERT, τον κρατικό Οργανισμό Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων. Τα βιολογικά προϊόντα της είναι πιστοποιημένα από την Cosmocert, τον κυριότερο Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων.

Το Τυροκομείο προμηθεύει τα τρία (3) καταστήματά που διατηρεί η εταιρεία στο Βόλο, όπου ο καταναλωτής μπορεί να βρει όλα τα προϊόντα, καθώς και μερικά επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την "ΦΛΕΓΓΑ", οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον διαδικτυακό της τόπο https://www.feta-flegga.gr και να επικοινωνούν στο τηλ. 24250-22788, καθώς και στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) info@feta-flegga.gr