ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βελεστινιώτισσα διάβασε "διαδικτυακά" τον όρκο στην Χωροταξία

Τον όρκο στην διαδικτυακή ορκωμοσία των αποφοίτων του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διάβασε η αριστεύσασα του Τμήματος, Ραφαέλα Β. Καλογήρου
Βελεστινιώτισσα διάβασε "διαδικτυακά" τον όρκο στην Χωροταξία

Ξεχωριστό ήταν το πρωινό της περασμένης Δευτέρας για τους απόφοιτους του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η ορκωμοσία τους έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας για την πανδημία, η συγκίνηση όμως περίσσευε για όλους όσοι αποφοίτησαν και έδωσαν τον όρκο μέσω διαδικτύου. Τον όρκο διάβασε η αριστεύσασα του Τμήματος Ραφαέλα Β. Καλογήρου, η οποία ήρθε πρώτη στη Σχολή της, αποσπώντας τα θερμά συγχαρητήρια των καθηγητών του τμήματος.

Σημειώνεται πως εξαιτίας των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της έξαρσης της πανδημίας οι πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έχουν προκρίνει ως ενδεδειγμένη λύση οι ορκωμοσίες να γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η τελετή της ορκωμοσίας πάντως έστω μέσω διαδικτύου ήταν απολύτως επιτυχημένη, ακολουθήθηκε κανονικά όλο το τελετουργικό και όσοι μετείχαν σε αυτό θα έχουν να το θυμούνται.

πηγή: taxydromos.gr

Πιο διαβασμένα