ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαγόρας - Τοξότης 2-0

Την τρίτη του νίκη στα φιλικά προετοιμασίας σημείωσε ο Διαγόρας επικρατώντας 2-0 του Τοξότη στο Στεφανοβίκειο
Διαγόρας - Τοξότης 2-0
Ο Φίλιππος Καραμπούζης, σκόρερ του δεύτερου τέρματος / Φωτογραφία αρχείου - Αθλητικό Βαγόνι

Οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου απώλεσαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες μέχρι να προηγηθούν τελικά στο 55ο λεπτό με τον Μπλέντι να "σπάει" τη μπάλα από πλάγια, αυτή είχε φορά προς το τέρμα με τον αμυντικό του Τοξότη να τη στέλνει στα δίχτυα στην προσπάθειά του να απομακρύνει.

Στο 78` ήρθε και το 2-0 όταν ο Μπλέντι σέντραρε από τα αριστερά, με τον Καραμπούζη στο δεύτερο δοκάρι να πιάνει "διαγώνια" κεφαλιά διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ.

Για την ομάδα του Διαγόρα ξεκίνησαν οι: Χάμος, Καραμπούζης, Γαλανόπουλος, Σπαθής, Κουρούμαλος, Καραμανλής, Μπλέντι, Κουβελάς, Γ. Κυρίτσης, Σιόβας. 

Ως αλλαγή συμμετείχανε οι: Παπαγεωργίου, Αναστασίου, Θάνος Κυρίτσης και ο υπο δοκιμή αμυντικός, Δημήτρης Σπαθούλας, που προέρχεται από την Κ-19 της Λαμίας.

Επόμενο φιλικό για τους Μελανόλευκους, που συνεχίζουν το "χτίσιμο" για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Γ` Εθνική, το ερχόμενο Σάββατο στις 6 με αντίπαλο τον Αετό Μακρυχωρίου και πάλι στο Στεφανοβίκειο. Από την άλλη μεριά, ο ιστορικός Τοξότης προετοιμάζεται με τη σειρά του για τη νέα σεζόν στην Α` ΕΠΣΘ.

Αναλυτικά, τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στα φιλικά του Διαγόρα:

Ρήγας - Διαγόρας 0-3

Διαγόρας - Πύρασος 4-0

Διαγόρας - Δήμητρα 1-1

Διαγόρας - Ολυμπιακός Βόλου 3-4

Διαγόρας - Τοξότης Βόλου 2-0