ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρήγας Φεραίος - Πρωτεσίλαος 0-2

Μετά την αισιόδοξη εμφάνιση απέναντι στον Παναγροτικό, οι Βελεστινιώτες δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα στο σημερινό δυναμικό φιλικό με το σύλλογο του Πτελεού, ο οποίος πήρε τη νίκη χάρη σε δύο γκολ του Άλμπαν Κόντρα
Ρήγας Φεραίος - Πρωτεσίλαος 0-2
Κωνσταντέλλος και Μιαρίτης

Το σκορ για την ομάδα του Δημήτρη Κόφφα άνοιξε στο 38΄ο Άλμπαν Κόντρα όταν έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, έπαιξε το "1-2" με τον Βαλωτή και τελείωσε εύστοχα τη φάση. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον ίδιο με εύστοχο χτύπημα πέναλντι στο 85ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος, ο νεαρός γκολκίπερ Χαρχαλάκης σημείωσε δύο εντυπωσιακές αποκρούσεις ενώ υπέπεσε στο πέναλντι όταν έπειτα από κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, διεκδίκησε τη μπάλα με τον Παπαδόπουλο ανατρέποντάς τον.

Η πιο καλή φάση για τον Ρήγα στην επανάληψη ήταν ένα σουτ με καλές προϋποθέσεις του Γάρου στο 48` που μάζεψε ωστόσο ο Βουραζέρης. Παράλληλα, οι παίκτες του Κώστα Σταματίου διαμαρτυρήθηκαν και για πέναλντι σε μαρκάρισμα στον Καραγιάννη στην περιοχή.

Οι δύο ομάδες θυμίζουμε θα βρεθούν αντιμέτωπες την ερχόμενη σεζόν στην Α` ΕΠΣΘ.

Οι συνθέσεις:

Ρήγας Φεραίος: Χαρχαλάκης, Χότζα, Σταματίου, Ράπτης, Σιαμέτρης, Ακριβούσης, Σουγκάρης, Φούκης, Καρακίτσιος, Βαϊόπουλος, Καραγιάννης.

Αγωνίστηκαν ως αλλαγή: Γάρος, Πάσχος, Κουσκουρίδας, Κατσούδας, Κωνσταντέλλος, Τσούρικας, Φιλοσόγλου, Κουκουτσέλος.

Πρωτεσίλαος: Ευ. Βουραζέρης, Σιαμανίκος, Λεϊμονής, Ν. Βουραζέρης, Κόρκος, Λάμπρου, Άλμπαν Κόντρα, Νικογιάννης, Μιαρίτης, Βαλωτής, Παπαδόπουλος.

Αγωνίστηκαν επίσης και οι Λάμπος, Χασιώτης.

Ο Χαρχαλάκης μάντεψε σωστά αλλά δεν μπόρεσε να αποκρούσει