ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκορ και θέαμα στο Στεφανοβίκειο

Χορταστικό παιχνίδι παρακολούθησαν σήμερα στο γήπεδο του Στεφανοβικείου με τον Ολυμπιακό Βόλου να επικρατεί 4-3 του Διαγόρα
Σκορ και θέαμα στο Στεφανοβίκειο
Ο Αλέκος Κουβελάς σκόραρε με απευθείας χτύπημα φάουλ

Οι γηπεδούχοι του Στέλιου Αρσένου που προετοιμάζονται για τη νέα χρονιά στην Γ` Εθνική στάθηκαν κάτι παραπάνω από αξιοπρεπώς απέναντι στον Ολυμπιακό που θα συμμετέχει φέτος στη νέα Σούπερ Λιγκ 2.

Αυτό ήταν και το πρώτο φετινό φιλικό για την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη μετά την προτεοιμασία στο Καρπενήσι αλλά και την περσινή διακοπή, ενώ και οι δύο προπονητές είχανε την ευκαρία να δοκιμάσουνε παίκτες και σχήματα στο χορτάρι.

Ο Λόρι Κέρι πανηγυρίζει το πρώτο από τα δύο γκολ που σημείωσε

Το 0-1 σημείωσε μόλις στο 5ο λεπτό ο Κέρι έπειτα από ωραίο συνδυασμό των φιλοξενούμενων, ενώ ο Ντα Κάμπο διπλασίασε τα τέρματα των Ερυθρόλευκων  στο 13`, με ωραία ατομική ενέργεια και τελείωμα έπειτα από βολέ του Χάμου. Στο 29` ο Κουβελάς με τεχνικό απευθείας χτύπημα φάουλ μείωσε σε 1-2 για τους Μελανόλευκους αλλά ο Κέρι απάντησε στο 41` με τον ίδιο ακριβώς τρόπο για το 1-3. Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Γιάννης Κυρίτσης με σουτ από πλάγια στην περιοχή διαμόρφωσε το 2-3.

Στο δεύτερο μέρος, ο Διαγόρας ισοφάρισε με εκπληκτική ενέργεια του Σιόβα και άψογο τελείωμα στο 60` (3-3), με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τελικά τη νίκη χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλντι του Ριζογιάννη στο 80`.

Οι συνθέσεις:

Διαγόρας Στεφανοβικείου: Χάμος, Καραμπούζης, Λάιος, Γαλανόπουλος, Σπαθής, Ζενούνης, Θ. Κυρίτσης, Παπαγεωργίου, Γ. Κυρίτσης, Κουβελάς, Σιόβας.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Παναγιωτόπουλος, Κουρούμαλος, Καραμανλής, Τανός, Ματθαίου.

Ολυμπιακός Βόλου: Λαδάς, Σκοπελίτης, Γιαννίτσης, Παπακώστας, Μπουτζίκος, Ριζογιάννης, Αγρόδημος, Κουτσιανικούλης, Κέρι, Ντα Κάμπο, Γιαννιτσάνης.

Αγωνίστηκαν επίσης στο Β` μέρος οι Ξενοδόχοφ, Θεοδώρου, Ρόκας, Κόλα, Μαρούδας, Ζιάκας, Παπαδημητρίου, Βασιλούδης, Κάβουρας, Μαστακούλης, Τσελεπίδης.