ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγχαρητήρια επιστολή του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων του ΕΠΑ.Λ.

Εννέα στους 12 υποψηφίους πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση - Ειδική αναφορά στον Πολυχρόνη Χαλβατζή που μπήκε ως πρώτος στο Οικονομικό του Βόλου και την μητέρα, Ελένη Παπανικολάου, που εισήχθη με υψηλή βαθμολογία στην ίδια σχολή
Συγχαρητήρια επιστολή του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων του ΕΠΑ.Λ.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Επαγγελματικού Λυκείου Βελεστίνου εκφράζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους τις / τους αποφοίτους του σχολείου για την επιτυχία τους στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Η επιτυχία τους και μάλιστα υπό πρωτόγνωρες συνθήκες, αποτελεί επισφράγισμα του κοπιαστικού αγώνα και της σπουδαίας προσπάθειας που κατέβαλλαν τα προηγούμενα χρόνια.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα της ζωής τους ως ακαδημαϊκοί πολίτες πλέον.

Εκφράζουμε επίσης τα συγχαρητήρια μας στους γονείς των αποφοίτων που στήριξαν ποικιλοτρόπως την προσπάθεια τους. Αλλά και όσες/όσοι δεν πετύχατε τους στόχους που είχατε θέσει, ανοίγεται μπροστά σας μια βεντάλια νέων προκλήσεων και ευκαιριών και καλείστε να επιλέξετε την βέλτιστή για εσάς.

Τα θερμότατα συγχαρητήρια μας αποδίδουμε στον μαθητή μας Χαλβατζή Πολυχρόνη - Αθανάσιο ο οποίος εισήχθη πρώτος στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Πολυχρόνη, μας έκανες περήφανους.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στην ενήλικη μαθήτρια του ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου Παπανικολάου Ελένη που πέτυχε – με υψηλότατη βαθμολογία που την κατατάσσει ανάμεσα στους πρώτους - την εισαγωγή της στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς στέλνει το μήνυμα πως “Πότε δεν είναι αργά και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο…”! Η Ελένη είναι εργαζόμενη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών και χρειάστηκε κόπος, απόθεμα δυνάμεων και επικέντρωση στο στόχο προκειμένου να συνδυάσει το απαιτητικό οικογενειακό πρόγραμμα και το εργασιακό της ωράριο με τις καθημερινές μαθητικές της δραστηριότητες και την προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Ευελπιστούμε ότι το παράδειγμα της Ελένης θα ακολουθήσουν και άλλα ενήλικα άτομα με τις ίδιες ανησυχίες τα οποία θα θέλανε να αποκομίσουν νέες γνώσεις ή και να επικαιροποιήσουν τις ήδη υπάρχουσες με σκοπό να διαμορφώσουν για τον εαυτό τους καλύτερες συνθήκες στην όλο και περισσότερο απαιτητική αγορά εργασίας.  

Σημειώνεται ότι από τους δώδεκα (12) απόφοιτους που προσήλθαν στις εξετάσεις οι εννέα (9) εισήχθησαν σε σχολές υψηλού κύρους και ζήτησης των Α.Ε.Ι. (ποσοστό επιτυχίας 75%)

Ο Διευθυντής Βάιος Λιαπόπουλος

Ο Σύλλογος Διδασκόντων