ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δυνατό φιλικό με Ολυμπιακό Βόλου για Διαγόρα

Την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στους Ερυθρόλευκους του Βόλου που θα συμμετέχουν τη νέα χρονιά στη νέα Super Leaue 2 θα έχει το ερχόμενο Σάββατο (29/8 - 18:00) ο Διαγόρας σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Στεφανοβίκειο - Αλλαγή με Χάμο αντί Πρίφτη στα γκολπόστ
Δυνατό φιλικό με Ολυμπιακό Βόλου για Διαγόρα
Φωτογραφία: Φοίβος Παπαγεωργίου / Αθλητικό Βαγόνι

Οι Μελανόλευκοι του Στεφανοβικείου ετοιμάζονται για τη δεύτερη διαδοχική σεζόν στην Γ` Εθνική και μέχρι στιγμής έχουν επικρατήσει επί του Ρήγα (0-3) και του Πυράσου (4-0), ενώ στο τελευταίο τους φιλικό ήρθανε ισόπαλοι (1-1) εντός έδρας με τον Θησέα.

Παράλληλα, η μετακίνηση του πολύ καλού γκολκίπερ, Δημήτρη Πρίφτη στον Απόλλωνα Λάρισας, έφερε και τον Κώστα Χάμο στο Στεφανοβίκειο. Ο 22χρονος Λαρισαίος πορτιέρε με εμπειρία Γ` Εθνικής έλαβε το "βάπτισμα του πυρός" με αντίπαλο το σύλλογο της Αγριάς. Παράλληλα, αποκτήθηκε και ο νεαρός αμυντικός, Γιώργος Γαλανόπουλος, από τον Θησέα.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό Βόλου, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο Καρπενήσι και το Σαββατιάτικο φιλικό θα είναι ο πρώτος αγώνας που ο Περικλής Αμανατίδης θα δει τους παίκτες του σε δράση.