ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλική νίκη του Διαγόρα επί του Ρήγα σε παιχνίδι με ιερό μήνυμα

Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 3-0 σήμερα στο Βελεστίνο, με τις δύο ομάδες του Δήμου να διασταυρώνουν τα ξίφη τους με στόχο την ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Μάριου από το Στεφανοβίκειο που πρέπει να υποβληθεί σε ιατρική επέμβαση στο Λονδίνο
Φιλική νίκη του Διαγόρα επί του Ρήγα σε παιχνίδι με ιερό μήνυμα
Μονομαχία Αραμπατζή και Μπλέντι στη σημερινή αναμέτρηση

Το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Στέλιου Αρσένου ο Θανάσης Παπαγεωργίου στο 16` με ωραίο σουτ εκτός περιοχής.

Ο,τι δεν μπόρεσε να καταφέρει ο Θάνος Κυρίτσης στην μεγάλη ευκαιρία πριν το τέλος του Α` μέρους το πέτυχε στο 52ο λεπτό με βολίδα από τα 25 μέτρα, με τον Σταμέλο να πέφτει σωστά αλλά να μην μπορεί να αντιδράσει.

Ο Διαγόρας βρήκε κι άλλες καλές στιγμές, ο Ρήγας με την σειρά του σημείωσε την σημαντική του φάση με τον Καραγιάννη να αστοχεί απέναντι από τον Παναγιωτόπουλο. Το τελικό 3-0 σημείωσε ο Αναστασίου (85`) με κοντινή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ύστερα από γέμισμα του Μπλέντι από τα αριστερά.

Πλέον, οι δύο ομάδες συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα της Α` ΕΠΣΘ και Γ` Εθνικής αντίστοιχα.

Συνθέσεις:

Ρήγας Φεραίος (Σταματίου): Σταμέλος, Σιαμέτης, Xρ. Σταματίου, Ακριβούσης, Χότζα, Φιλοσόγλου, Σουγκάρης, Αραμπατζής, Γάρος, Φούκης, Καραγιάανης.

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Zατσάι, Καρακίτσιος, Σταματόπουλος, Κουσκουρίδας, Κατσίκης, Κωνσταντέλλος.

Διαγόρας (Αρσένος): Πρίφτης, Καραμπούζης, Ζενούνης, Σπαθής, Κουρούμαλος, Παπαγεωργίου, Θ. Κυρίτσης, Μπλέντι, Κυρίτσης Γ., Κουβελάς, Αναστασίου.

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Παναγιωτόπουλος, Καρατζώλης, Τανός, Ματθαίου, Καραμανλής, Σιόβας και ο πιτσιρικάς Κ. Λουφόπουλος.

*Σημειώνεται, πως όποιος επιθυμεί να συνδράμει στην ενίσχυση της προσπάθειας του μικρού Μάριου και της οικογένειάς του, μπορεί να απευθύνεται στην Υπηρεσία Κοινωνικής Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, στο τηλέφωνο: 2425023794.