ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποιοι δώσανε το "παρών" στην πρώτη του Διαγόρα

Ο σύλλογος του Στεφανοβικείου ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με... παλιά και νέα πρόσωπα
Ποιοι δώσανε το "παρών" στην πρώτη του Διαγόρα

Οι Μελανόλευκοι θα συμμετέχουν εκ νέου στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής, θέλοντας να διατηρήσουν τη θέση τους στην κατηγορία.

Ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ, μεταγραφές με "άρωμα" από το παρελθόν, καινούριες προσθήκες, παίκτες που δεν είχε ακόμα επισημοποιηθεί το αν θα είναι στο ρόστερ αλλά και νέα παιδιά από την Ακαδημία, προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Στέλιου Αρσένου.

Αναλυτικά:

Παναγιωτόπουλος (Κιλελέρ), Σπαθής, Αδέρφια Κυρίτση (Θησέα Αγριάς), Κουρούμαλος (Σαρωνικός Αναβύσσου), Αλεξίου, Γουτούλης (Ρήγας Φεραίος), Παπαγεωργίου (ΑΟ Δαμασίου), Μπλέντι, Τανός, Καραμανλής, Αναστασίου, Ντάφος, Καραμπούζης, Καρατζιώλης, Σιγαλάκος, Σιόβας (Κ-19 ΝΠΣ, Μοσχάτο) και Δημόπουλος (Κ-19 ΝΠΣ).

Παράλληλα, από σήμερα αναμένεται να "μπουν" στο πρόγραμμα και οι Κουβελάς - Λάιος, ενώ θα ενσωματωθούν και οι Καλύβας - Καλιακούδας. Στις προπονήσεις βοηθά και ο ντόπιος Στέλιος Τσιότρας που αγωνίζεται σε ομάδα του Νομού Τρικάλων, όντας εκεί φοιτητής. 

Τέλος, οι επαφές για την προσέλκυση παικτών σε στοχευμένες θέσεις συνεχίζονται.