ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από Διαγόρα στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός, Δημήτρης Ζιάκας, αναδείχθηκε σε σημαντικό παίκτη για τον Διαγόρα στο περσινό πρωτάθλημα, κάνοντας πλέον σημαντικό βήμα με την ένταξή του στον Ολυμπιακό Βόλου
Από Διαγόρα στον Ολυμπιακό Βόλου

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου μεσοεπιθετικού Δημήτρη Ζιάκα.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από την Ακαδημία του Θόδωρου Βουτιρίτσα, μετά μεταπήδησε στην Κ-17 του Ολυμπιακού Πειραιώς όπου και αγωνίστηκε δύο χρόνια κατακτώντας και το πρωτάθλημα Ελλάδος ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ-19 του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Συνέχισε στην Κ-20 της ΑΕΛ και πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου έχοντας μια γεμάτη χρονιά.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής φημίζεται για την έκρηξη του και τις γρήγορες αντιδράσεις του ενώ μεσοεπιθετικά αγωνίζεται εξίσου καλά και στις δύο πλευρές.

"Ανοίγεται μια πολύ μεγάλη πρόκληση μπροστά μου με την μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό Βόλου. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα μου καθώς πλέον θα αγωνίζομαι σε μία από τις ιστορικές ομάδες της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό Βόλου. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να μπορέσω μέσα από τις επιδόσεις μου να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου οι ιθύνοντες στην ομάδα", δήλωσε στο site του Ολυμπιακού Βόλου ο Δημήτρης Ζιάκας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.

Στη φωτογραφία μαζί με τον επίσημο Fifa PlayersAgent μάνατζερ του Αχιλλέα Χατζηνικολάου που συνεργάζεται με τους Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ανδρέα Νινιάδη και τον Κυριάκο Κυριακόπουλο, μέλος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου