ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωσε χορηγική συνεργασία ο Ρήγας

Η διοίκηση του Α.Σ. Βελεστίνου "Ρήγας Φεραίος" βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μια σημαντική χορηγική συνεργασία για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021
Ανακοίνωσε χορηγική συνεργασία ο Ρήγας

Ευχαριστούμε θερμά και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τα παραδοσιακά παγωτά "ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ" και ιδιαίτερα στον υπεύθυνο του καταστήματος Βόλου κ. Αργύρη Κοπάνα, που θα είναι κοντά μας την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Η συνεργασία συμφωνήθηκε κατά την συνάντηση που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ Κωνσταντίνος Γιάτσιος και Ιωάννης Σιουμουρέκης με τον υπεύθυνο κ. Αργύρη Κοπάνα, στο κατάστημα που βρίσκεται στην πλατεία Αγίου Νικολάου 31, στο κέντρο του Βόλου.

Κάθε προσφορά προς το ΡΗΓΑ μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη αγάπη και κουράγιο για την υλοποίηση του σκοπού μας.

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας να ανακαλύπτουμε υποστηρικτές της ιστορικής μας ομάδας και να στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες, όπως τα παραδοσιακά παγωτά "ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ".

Το σύνθημα της διοίκησης είναι γνωστό... "Στηρίζουμε δυναμικά τις επιχειρήσεις αυτών που στηρίζουν οικονομικά τον Σύλλογό μας…"