ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Αγία Άννα ο Αγασιώτης

O 22χρονος μεσοεπιθετικός με θητεία σε ομάδες Νέων σε Ελλάδα κι Ευρώπη, συμμετοχή σε κολλέγιο και πέρασμα από Θησέα και Αλμυρό, θα ενισχύσει τη νέα χρονιά την Αγία Άννα
Στην Αγία Άννα ο Αγασιώτης

Ο Α.Σ. η Αγία Άννα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 22χρονου ποδοσφαιριστή Αγιασιώτη Πέτρου. Ο Πέτρος είναι γεννημένος στις 17-2-1998 και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού μέσου.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ερμή για να συνεχίσει στον Ολυμπιακό Βόλου. Έχει ένα πλούσιο βιογραφικό με θητεία σε γνωστές ομάδες του ευρωπαϊκού και όχι μόνο ποδοσφαίρου καθώς έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Τβέντε (Ολλανδία), της Ντόρτμουντ (Γερμανία) και σε κολέγιο της Αμερικής.

Ενδιάμεσα είχε επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμού του Παναθηναϊκού με τον οποίο αγωνίστηκε για ένα χρόνο. Το Δ.Σ. και η οικογένεια της Αγίας Άννας του εύχονται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρόνια.

Η "πρώτη" και τα φιλικά

Την πρώτη της προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε την Δευτέρα (27-7) η Αγία Άννα στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club, παρουσιάζοντας παράλληλα και τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα.

Το προπονητικό επιτελείο- Κώστας Τσιουρέλης και Σωτήρης Πετσιμέρης- μίλησαν στους παίκτες για τους στόχους της ομάδας και τους ευχήθηκαν υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρόνια.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, ενώ ανακοινώθηκαν στους ποδοσφαιριστές και τα προγραμματισμένα φιλικά προετοιμασίας που είναι τα εξής:

  • 8/8 Αγία Άννα - Μακρυνίτσα
  • 12/8 Αστέρας Ριζομύλου - Αγία Άννα
  • 22/8 Γ.Σ Αλμυρού - Αγία Άννα
  • 26/8 Αγία Άννα - Πύρασος Αγχιάλου