ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ας μάθουμε να ζούμε με τον ιό μέχρι να βρεθούν επαρκείς θεραπείες και αποτελεσματικά εμβόλια

Δεν χρειάζεται πανικός, ούτε φυσικά εφησυχασμός και κυρίως στοχοποίηση των ασθενών, αναφέρει ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, καλώντας τους πολίτες να λαμβάνουν τα μέτρα ατομικής προφύλαξης από τον κορωνοϊό και να ενημερώνουν άμεσα τους αρμόδιους φορείς σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων
Ας μάθουμε να ζούμε με τον ιό μέχρι να βρεθούν επαρκείς θεραπείες και αποτελεσματικά εμβόλια

Θεωρούμε χρήσιμο ως δημοτική αρχή να υπενθυμίσουμε προς όλους τους δημότες μας ότι η πανδημία του κορωνοϊού, δυστυχώς, συνεχίζει να μας απειλεί όλους, γι’ αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας που απαιτούνται από τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Ο κίνδυνος είναι υπαρκτός, στο χώρο εργασίας μας, στο ευρύ περιβάλλον της οικογένειας και φίλων, στους χώρους διασκέδασής μας, για αυτό θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την πανδημία, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προφύλαξης, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής, ο καθένας από εμάς ξεχωριστά, αλλά και όλοι συλλογικά, σε όλους τους χώρους που κινούμαστε.

Ας μάθουμε να είμαστε υπεύθυνοι προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας.

Ο ΕΟΔΥ και η πολιτική προστασία συνεχίζουν να μας καθοδηγούν κατάλληλα, όπως άλλωστε όλο το προηγούμενο διάστημα. Δεν χρειάζεται πανικός, ούτε φυσικά εφησυχασμός και κυρίως στοχοποίηση των ασθενών.

Αν παρουσιάσουμε συμπτώματα πρέπει να ενημερώσουμε άμεσα τους αρμόδιους φορείς.

Οι υπηρεσίες του Δήμου είναι πάντα σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, ενημερώνονται συνεχώς για νέες οδηγίες και βρίσκονται σε ετοιμότητα για κάθε εξέλιξη.

"Aς μάθουμε να ζούμε με τον ιό μέχρι να βρεθούν επαρκείς θεραπείες και αποτελεσματικά εμβόλια".