ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Ρήγα - Δημοτικής Αρχής

Έγινε γνωστό πως λόγω έργων στο Δημοτικό Σταδίου Βελεστίνου η ομάδα θα χρειαστεί να "μετακομίσει" στο γήπεδο του Αερινού για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος
Σε καλό κλίμα η συνάντηση Ρήγα - Δημοτικής Αρχής

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτριο Νασίκα, πραγματοποιήθηκε από το Προεδρείο του συλλόγου, ύστερα από τις αρχαιρεσίες του περασμένου Ιουνίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23/7/2020 στο δημαρχείο, όπου ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του ΔΣ, κ. Κων/νο Γιάτσιο και κ. Ιωάννη Σιουμουρέκη, αντίστοιχα, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ρήγα Φεραίου και τέως Γεν. Γραμματέα του συλλόγου κ. Γεώργιο Παπαδάμ.

Στην συνάντηση, εκτός του εθιμοτυπικού χαρακτήρα, υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση για το μέλλον της ιστορικής μας ομάδας, με την οποία είναι ταυτισμένη η ευρύτερη περιοχή του Βελεστίνου, καθώς και για τα σχέδια που υπάρχουν.

Συζητήθηκε

Μια σειρά θεμάτων που ταλανίζουν τον Σύλλογο, με πρώτο το θέμα της ανακατασκευής/ανακαίνισης του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου, όπου το επόμενο χρονικό διάστημα θα εγκατασταθεί εργολάβος και η ομάδα θα χρειαστεί να /μετακομίσε"» στο γήπεδο του Αερινού, όπου θα αποτελέσει έδρα για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Επ’ αυτού, τονίστηκε το θέμα που έχει να κάνει με την κατάσταση της γηπεδικής εγκατάστασης του Αέρινού (αγωνιστικός χώρος, αποδυτήρια, φωτισμός κλπ.) και υπήρξε ταύτιση απόψεων ότι πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την βελτίωση της.

Από πλευράς του Προεδρείου

Αναλύθηκαν οι μελλοντικές δράσεις του Συλλόγου μας, με πρωταρχικό μέλημα την οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων υποδομής (ακαδημία). Επισημάνθηκε ιδιαίτερα, ότι η διοίκηση έχει επικεντρώσει της προσοχή της στο να αναδειχθούν ταλέντα ποδοσφαιριστές, ώστε τα επόμενα χρόνια η Α’ ομάδα να στελεχώνεται από αμιγώς παίκτες της ευρύτερης περιοχής του Βελεστίνου & των περιχώρων και να μην χρειάζεται να προχωράει σε μεταγραφικές ενέργειες με οικονομικό κόστος. Προς αυτήν την κατεύθυνση γίνεται συστηματική και μεθοδευμένη δουλειά, αφού ήδη η ακαδημία του ΡΗΓΑ έχει καταφέρει να ενταχθεί στο δίκτυο σχολών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Δήμαρχος

Συνεχάρη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την ανάληψη των καθηκόντων. Ευχήθηκε, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους και καλή δύναμη με υπομονή και επιμονή σε αυτό που αναλαμβάνουν. Τόνισε πως ο ίδιος και η Δημοτική Αρχή, θα είναι στο πλευρό του ιστορικού συλλόγου, όπως ήταν όλα αυτά τα χρόνια, όπου και όταν χρειάστηκε.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Ανέφερε ότι, η ευαισθησία για τον ιστορικό σύλλογο υπάρχει πάντα, τον οποίο υπηρέτησα για αρκετά χρόνια και θα στηρίζω με όλες μου τις νόμιμες δυνατότητες. Ο ιστορικότερος σύλλογος του Δήμου μας πρέπει να επανέλθει στην θέση που του αρμόζει.

Τέλος

Από τη μεριά του Προεδρείου υπήρξαν ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για την συμπαράσταση όλα αυτά τα χρόνια και ζητήθηκε η περαιτέρω στήριξη για τη νέα χρονιά, η οποία ναι μεν θα είναι ευχάριστη, αλλά συνάμα δύσκολη, επίπονη, αλλά και απρόβλεπτη, λόγω των συνεπειών της πανδημίας του COVID-19 και είναι αυτονόητο πως απαιτείται η στήριξη όλων.