ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρασσάς στο τιμόνι, Αρσένος στον πάγκο κι έπονται ποδοσφαιριστές

Ο Σάκης Πρασσάς συνεχίζει στον προεδρικό θώκο του Διαγόρα με τον Στέλιο Αρσένο να παραμένει κατά πάσα πιθανότατα στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου που ετοιμάζεται για τη δεύτερη σερί σεζόν στην Γ` Εθνική
Πρασσάς στο τιμόνι, Αρσένος στον πάγκο κι έπονται ποδοσφαιριστές

Οι διεργασίες των 20 και πλέον τελευταίων ημερών έφεραν αποτέλεσμα για τους Μελανόλευκους του Στεφανοβικείου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση παραμένει σε μεγάλο ποσοστό με ίδια σύνθεση με πέρυσι, με την προσθήκη κάποιων ατόμων που θα στελεχώσουν τη νέα προσπάθεια.

Ο Σάκης Πρασσάς θα παραμείνει πρόεδρος του Διαγόρα με τον Στέλιο Αρσένο λογικά να φαίνεται πως θα είναι αυτός που θα αναλάβει το χτίσιμο της ερχόμενης σεζόν.

Ο 40χρονος τεχνικός αντικατέστησε τον περασμένο Δεκέμβρη τον Μιχάλη Ζιώγα και φέτος θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει αλλά και να συνθέσει το ρόστερ από την αρχή της χρονιάς, η οποία ωστόσο αναμένεται εντελώς διαφορετική σε πολλά επίπεδα.

Σίγουρα, το μπάτζετ θα... συμμορφωθεί με βάση τις προσταγές της εποχής ενώ κανείς δεν ξέρει με ποιες προϋποθέσεις θα διεξαχθούν οι αγώνες καθώς και η χώρα μας συνεχίζει να ζει στη σκιά του κορωνοϊού.

Όπως και να έχει όμως, οι επαφές με ποδοσφαιριστές -νυν και μεταγραφικούς στόχους- θα ξεκινήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα καθώς θα πρέπει να οριστεί και το πρώτο ραντεβού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που θα βρει το σύλλογο και πάλι στην Γ` Εθνική.