ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα εθελοντική δράση για το Περιβάλλον

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις για τη φύση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κερασιάς με τη βοήθεια εθελοντών και τη στήριξη της Τοπικής Κοινότητας
Νέα εθελοντική δράση για το Περιβάλλον

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου καλεί τα μέλη, τους πατριώτες και τους φίλους της Κερασιάς και όλους όσοι αγαπούν τη φύση να συμμετάσχουν το Σάββατο 18 Ιουλίου στην προσπάθεια που καταβάλλεται για ένα περιβάλλον καθαρό από απορρίμματα και σκουπίδια.

Η έναρξη της προσπάθειας αυτής έγινε το περασμένο Σάββατο (11/7) σε αγαστή συνεργασία με τον εκπρόσωπο της Τοπικής Κοινότητας Κερασιάς Δήμου Ρήγα Φεραίου, κ. Γεώργιο Ζήση και θα ολοκληρωθεί το ερχόμενο Σάββατο.

Ο σύλλογός μας λοιπόν, καλεί όλους όσους πιστεύουν το ρητό του θυμόσοφου λαού μας "η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά" να συνδράμουν στην ειλικρινή προσπάθεια των ανθρώπων της Κερασιάς.

Η καθαριότητα, είτε αφορά το ίδιο το σπίτι μας, είτε το μεγαλύτερο σπίτι μας που είναι το περιβάλλον στο οποίο ζούμε, είναι αρχοντιά, είναι πολιτισμός, είναι αναγεννητική για την ψυχή μας και για την ίδια την αισθητική μας.

Στην ουσιώδη αυτή δράση οφείλουμε να πάρουμε μέρος όλοι. Οφείλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι η διατήρηση της βιοποικιλότητας περνά και μέσα από το καθαρό περιβάλλον.

Από την Πρόεδρο
κ. Ελ. Παπαδημητροπούλου