ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακτσιαλής στο τιμόνι του Πυράσου που κράτησε Ζιώγα

Ο Γιάννης Ακτσιαλής θα είναι ο νέος προπονητής στο σύλλογο της Νέας Αγχιάλου ο οποίος συμφώνησε και με τον επιθετικό Δημήτρη Ζιώγα
Ακτσιαλής στο τιμόνι του Πυράσου που κράτησε Ζιώγα

Οι ανακοινώσεις:

Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Ακτσιαλή για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Εμπιστευόμαστε έναν φέρελπιν τεχνικό, φιλόδοξο, καταρτισμένο που ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία μας και με τον οποίο υπήρξε ταύτιση απόψεων για το σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Γεννηθείς το 1988, ως ποδοσφαιριστής ξεχώρισε με την παρουσία του σε κορυφαίες ομάδες του τοπικού μας ποδοσφαίρου και ως προπονητής διαθέτει αρκετή εμπειρία παρά το νεαρό της ηλικίας του. Δούλεψε στον Άρη Μελισσατίκων (5η θέση Α’ Τοπικό), Ακρόπολη Σέσκλου (3η θέση Α’ Τοπικό) και τη σεζόν 2019-20 ήταν προπονητής της ομάδας Κ17 του ΝΠΣ Βόλος που συμμετείχε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Επίσης, έχει διατελέσει προπονητής τμημάτων υποδομής σε Σαρακηνό, ακαδημία Νίκης Βόλου, Αγ. Παρασκευή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γιάννης Ακτσιαλής είναι διπλωματούχος προπονητής, πιστοποιημένος UEFA A.

Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Πυράσου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με το σύλλογό μας.

Συνεχίζει στον Πύρασο ο Δημήτρης Ζιώγας

O Δημήτρης Ζιώγας ήρθε στην ομάδα μας σε μια δύσκολη συγκυρία, στήριξε την περσινή προσπάθεια και πλέον βάζει υψηλότερους στόχους με την κυανόλευκη φανέλα. Στα λίγα παιχνίδια που αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πυράσου, απέδειξε ότι είναι ο κορυφαίος επιθετικός στο τοπικό ποδόσφαιρο. Η διοίκηση του Πυράσου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας με έναν ποδοσφαιριστή αξίας που διαθέτουν λίγες ομάδες αλλά κι εξαίρετο χαρακτήρα, τον οποίον θεωρούμε απαραίτητο στο νέο ξεκίνημα που κάνουμε.

Του ευχόμαστε υγεία και πολλά γκολ…