ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανελλαδικές: Οι βαθμολογίες στο ΕΠΑ.Λ Βελεστίνου

Πρώτος στη σχολική μονάδα του Βελεστίνου αναδείχθηκε ο Πολυχρόνης Χαλβατζής ενώ η μητέρα Ελένη Παπανικολάου διακρίθηκε επίσης
Πανελλαδικές: Οι βαθμολογίες στο ΕΠΑ.Λ Βελεστίνου

Από το ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου γίνεται γνωστό ότι ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των συμμετεχόντων στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις και σύμφωνα με τα αποτελέσματα οι επτά υποψήφιοι που συγκέντρωσαν τα περισσότερα μόρια είναι οι παρακάτω:

Στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις συμμετείχαν συνολικά 15 μαθητές εκ των οποίων 14 φετινοί απόφοιτοι και ένας παλαιοτέρων ετών.

Συγχαίρουμε όλους τους υποψηφίους για τον αγώνα που δώσανε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα αποτελέσματα εισαγωγής στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τη βαθμολογία τους ηλεκτρο-νικά μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής του υπουργείου, επιπλέον όμως τα αποτελέσματα βρίσκονται αναρτημένα στην εξώπορτα του σχολείου. 

Ενημερώνουμε τέλος τους υποψηφίους ότι η προθεσμία για την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων είναι η Παρασκευή 17/7/2020.

Το ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου θα παραμένει ανοικτό κάθε Δευτέρα για όποιον υποψήφιο χρειάζεται βοήθεια στη συμπλήρωση και υπο-βολή του μηχανογραφικού.

Ο Διευθυντής

Βάιος Λιαπόπουλος ΠΕ82, MS