ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Missing Alert για τον 40χρονο Βολιώτη

Missing Alert έχει εκδοθεί από το "Χαμόγελο του Παιδιού" για την εξαφάνιση του 40χρονου Βολιώτη Απόστολου Στριμπάκου.
Missing Alert για τον 40χρονο Βολιώτη

Ο 40χρονος Απόστολος Στριμπάκος εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην περιοχή Χρυσοχοϊδη στον Βόλο προχθές Δευτέρα το νωρίς απόγευμα και από τους συγγενείς του έχει γίνει δήλωση εξαφάνισης στην Αστυνομία.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι ως τώρα άκαρπες και η αγωνία των οικείων του βρίσκεται στο αποκορύφωμα, καθώς ο 40χροπνος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και χρήζει φαρμακευτικής αγωγής.

Στην ανακοίνωση του Missing Alert από το "Χαμόγελο του Παιδιού»" αναφέρεται:

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Απόστολου σήμερα, 8/7/2020, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των

συγγενών του, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι υποδεικνύουν ότι η ζωή του ενδέχεται να βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο Απόστολος έχει ύψος 1,75μ., 65κ. βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καφέ μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο μπλε σορτς, σκούρα μπλε κοντομάνικη μπλούζα και θαλασσί παπούτσια.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ο Απόστολος αντιμετωπίζει δυσκολίες στη επικοινωνία και ενδέχεται να μην ανταποκριθεί λεκτικά σε περίπτωση που κάποιος τον πλησιάσει. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει όποιος τον δει να διατηρήσει οπτική επαφή μαζί του και να καλέσει άμεσα "Το Χαμόγελο του Παιδιού" όλο το 24ωρο, στην "Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000", καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.