ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο του Πυράσου

Τα μέλη που εξελέγησαν στη διοίκηση του Πυράσου στις πρόσφατες αρχαιρεσίες συναντήθηκαν και συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο - Στη θέση του προέδρου είναι πλέον ο Γιάννης Μόσδρομος
Συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο του Πυράσου

Αναλυτικά το Δ.Σ. έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Ιωάννης Μόσδρομος
Α’ Αντιπρόεδρος: Λεωνίδας Κίτσιος
Β’ Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Μόσδρομος
Γεν. Γραμματέας: Αθανάσιος Σπίνος
Ταμίας: Κωνσταντίνος Τριαντόπουλος
Γεν. αρχηγός: Βάιος Τσιαμούρας
Υπεύθυνος ακαδημίας: Νίκος Σούρλας
Έφορος γηπέδου: Δημήτριος Καρναβατόγλου
Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων: Χρήστος Κίτσιος
Αναπληρωματικά μέλη: Στέλιος Αποστόλου, Ευάγγελος Παπαϊωάννου, Αποστόλης Μπούτλας, Γιώργος Πλιάκης, Γιώργος Κολώνης, Χρήστος Σίμος.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί από την ιστοσελίδα μας η πρόσληψη προπονητή και ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ. 

Ο επικεφαλής της διοίκησης του Πυράσου, Γιάννης Μόσδρομος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: "Είναι τιμή για εμένα προσωπικά που τίθεμαι επικεφαλής ενός διοικητικού σχήματος ισχυρού που πιστεύουμε ότι μπορεί να οδηγήσει το σύλλογο σε νέες επιτυχίες. Η διοίκηση αποτελείται από παλιούς και νέους παράγοντες, με και χωρίς εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά όλοι μας έχουμε ένα κοινό χαρακτηριστικό: τη διάθεση για προσφορά στον αγαπημένο μας σύλλογο, τον αθλητισμό και την κοινωνία της Νέας Αγχιάλου. Αναλαμβάνουμε δύσκολο έργο και πρωταρχικός μας στόχος είναι η οργάνωση σε όλους τους τομείς: αγωνιστικά να επαναφέρουμε τον Πύρασο ως πρωταγωνίστρια δύναμη στο τοπικό πρωτάθλημα, να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις-υποδομές στο γήπεδο της Ν. Αγχιάλου και να αξιοποιήσουμε καλύτερα την ακαδημία μας.

Ζητάμε τη στήριξη των κατοίκων και των επιχειρηματιών/επαγγελματιών της Νέας Αγχιάλου που αποτελούν τη βάση του σωματείου μας. Θεωρώ ότι ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε πολλά, να καταστήσουμε ξανά τον Πύρασο ομάδα-πρότυπο στη Μαγνησία. Με οδηγό την πλούσια ιστορία μας και σύμμαχο τον κόσμο μας, φιλοδοξούμε να κάνουμε μία καινούργια αρχή".