ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο του Πυράσου

Τα μέλη που εξελέγησαν στη διοίκηση του Πυράσου στις πρόσφατες αρχαιρεσίες συναντήθηκαν και συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο - Στη θέση του προέδρου είναι πλέον ο Γιάννης Μόσδρομος
Συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο του Πυράσου

Αναλυτικά το Δ.Σ. έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Ιωάννης Μόσδρομος
Α’ Αντιπρόεδρος: Λεωνίδας Κίτσιος
Β’ Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Μόσδρομος
Γεν. Γραμματέας: Αθανάσιος Σπίνος
Ταμίας: Κωνσταντίνος Τριαντόπουλος
Γεν. αρχηγός: Βάιος Τσιαμούρας
Υπεύθυνος ακαδημίας: Νίκος Σούρλας
Έφορος γηπέδου: Δημήτριος Καρναβατόγλου
Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων: Χρήστος Κίτσιος
Αναπληρωματικά μέλη: Στέλιος Αποστόλου, Ευάγγελος Παπαϊωάννου, Αποστόλης Μπούτλας, Γιώργος Πλιάκης, Γιώργος Κολώνης, Χρήστος Σίμος.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί από την ιστοσελίδα μας η πρόσληψη προπονητή και ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ. 

Ο επικεφαλής της διοίκησης του Πυράσου, Γιάννης Μόσδρομος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: "Είναι τιμή για εμένα προσωπικά που τίθεμαι επικεφαλής ενός διοικητικού σχήματος ισχυρού που πιστεύουμε ότι μπορεί να οδηγήσει το σύλλογο σε νέες επιτυχίες. Η διοίκηση αποτελείται από παλιούς και νέους παράγοντες, με και χωρίς εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά όλοι μας έχουμε ένα κοινό χαρακτηριστικό: τη διάθεση για προσφορά στον αγαπημένο μας σύλλογο, τον αθλητισμό και την κοινωνία της Νέας Αγχιάλου. Αναλαμβάνουμε δύσκολο έργο και πρωταρχικός μας στόχος είναι η οργάνωση σε όλους τους τομείς: αγωνιστικά να επαναφέρουμε τον Πύρασο ως πρωταγωνίστρια δύναμη στο τοπικό πρωτάθλημα, να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις-υποδομές στο γήπεδο της Ν. Αγχιάλου και να αξιοποιήσουμε καλύτερα την ακαδημία μας.

Ζητάμε τη στήριξη των κατοίκων και των επιχειρηματιών/επαγγελματιών της Νέας Αγχιάλου που αποτελούν τη βάση του σωματείου μας. Θεωρώ ότι ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε πολλά, να καταστήσουμε ξανά τον Πύρασο ομάδα-πρότυπο στη Μαγνησία. Με οδηγό την πλούσια ιστορία μας και σύμμαχο τον κόσμο μας, φιλοδοξούμε να κάνουμε μία καινούργια αρχή".