ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΦΕΡΩΝ ΝΕΑ

Συνάντηση Μπουκώρου - Νασίκα με θέμα το κλειστό γυμναστήριο στο Βελεστίνο

Στη συνάντηση αναφέρθηκε ο σχεδιασμός δράσεων και ενεργειών που πρέπει να γίνουν για τη διεκδίκηση κατασκευής κλειστού γηπέδου στο Βελεστίνο
Συνάντηση Μπουκώρου - Νασίκα με θέμα το κλειστό γυμναστήριο στο Βελεστίνο

Όπως διαβάζουμε στη σχετική ενημέρωση από τον Δήμο, τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, Δημήτριο Νασίκα, επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα (6/7), ο βουλευτής ΝΔ Ν. Μαγνησίας, Χρήστος Μπουκώρος. Βασικό θέμα συζήτησης ήταν ο σχεδιασμός των δράσεων και ενεργειών για τη διεκδίκηση υλοποίησης ενός απόλυτα αναγκαίου έργου για τη νεολαία του δήμου, που είναι το Κλειστό Γυμναστήριο Βελεστίνου.

Ο βουλευτής Ν. Μαγνησίας, κ. Μπουκώρος ενστερνίστηκε απολύτως το όραμα της δημοτικής αρχής για ένα τόσο αναγκαίο έργο και δεσμεύτηκε να συμβάλλει με όλες του τις  δυνάμεις στην υλοποίηση του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ένας πρώτος σχεδιασμός κοινών δράσεων προκειμένου να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου Βελεστίνου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του ΔΣ Ρήγα Φεραίου, Γεώργιος Παπαδάμ και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βελεστίνου, Γεώργιος Παπατόλιας.