ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προβληματισμός για το μέλλον της Γ` Εθνικής

Ο Διαγόρας και οι υπόλοιποι σύλλογοι της Μαγνησίας συμμετείχαν χθες βράδυ σε συνάντηση εκπροσώπων των σωματείων του 3ου ομίλου της Γ` Εθνικής στη Λάρισα
Προβληματισμός για το μέλλον της Γ` Εθνικής

Όπως διαβάζουμε στο arenalarissa.gr , στα γήπεδα ΑΛΑΝΑ, μετά από πρωτοβουλία του Ηρακλή Λάρισας και του προέδρου του κ. Λάμπρου Ιωακείμ, 13 εκπρόσωποι από τα συνολικά 16 σωματεία της Θεσσαλίας και Πιερίας που συμμετέχουν στην Γ΄Εθνική παρευρέθηκαν στην συνάντηση προκειμένου να συζητήσουν για την επόμενη μέρα στην Γ` Εθνική μετά τον κορονωιό.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ Κος Μπουχλαριώτης Δημήτρης και το μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Κος Λευτέρης Γρηγοριάδης.

Στη συνάντηση εκπροσωπήθηκαν τα σωματεία:

Π.Α.Ο. Αετός Μακρυχωρίου από τον πρόεδρο του Δ.Σ. Τουρλακόπουλο Κωνσταντίνο
Γ.Σ. Αλμυρού, από τον πρόεδρο του κ. Περπερίδη Δήμο
Α.Σ. Ατρόμητος Παλαμά, από τον πρόεδρο του κ. Τσούπο Βάϊο
Α.Ε. Δήμητρα Ευξεινούπολης, από τον πρόεδρο του κ. Δεληζήση Αναστάσιο
Α.Σ. Διαγόρας Στεφανοβικείου, από τον πρόεδρο του κ. Πρασσά Αθανάσιο
Α.Σ. Δίας Δίου, από τον Γραμματέα κ. Λαφατζή Γεώργιο
Α.Σ. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου από τον Γραμματέα του Δ.Σ. κ. Κεραμίδα Πέτρο,
Α.Ε. Ηρακλής Λάρισας, από τον πρόεδρο του κ. Ιωακείμ Λάμπρο
Γ.Σ. Θησέας Αγριάς, από τον πρόεδρο του κ. Αραμπατζή Νίκο
Α.Ε. Καρίτσα, από τον Γεν. Αρχηγό κ. Βογιατζή Θεόδωρο,
Α.Σ. Μετεώρων, από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Βαβίτσα Κων/νο
Α.Ο. Οικονόμος Τσαριτσάνης από το μέλος του συλλόγου και εκπρόσωπο τύπου κ. Νίκο Μίχο,
Π.Ο. Ελασσόνας από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Χατζηβασίλη Άλκη

Κατά την συνάντηση και αφού ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας κ. Ιωακείμ ευχαρίστησε όλους τους εκπροσώπους για την τόσο μεγάλη συμμετοχή των σωματείων, που μαρτυρά και την αγωνία όλων για την επόμενη μέρα στην Γ Εθνική έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο κ. Μπουχλαριώτη, ο οποίος καλωσόρισε τα σωματεία του 3ου ομίλου και έθεσε υπόψιν των σωματείων όλες τις τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν αφού και ο ίδιος είναι μέλος της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Τον λόγο έλαβαν όλοι οι εκπρόσωποι των σωματείων με την σειρά. Από όλους τους εκπροσώπους υπήρξε μεγάλος προβληματισμός για την επόμενη μέρα στην Γ` Εθνική και για το πόσες ομάδες θα καταφέρουν να δηλώσουν συμμετοχή αφού λίγο – πολύ όλα μέχρι σήμερα είναι στον αέρα και τα σωματεία δεν γνωρίζουν ούτε πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα ούτε τους κανόνες διεξαγωγής τους.

Δηλαδή αν θα πρέπει να εφαρμοστούν υγειονομικά πρωτόκολλα με ότι αυτό συνεπάγεται κοστολογικά για τις ομάδες, για το αν θα γίνονται οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και άρα χωρίς εισιτήριο που είναι και το μόνο απευθείας έσοδο των σωματείων.

Στο τέλος όλων των τοποθετήσεων ο κ. Ιωακείμ αφού συγκέντρωσε όλα τα τιθέμενα ερωτήματα και τους προβληματισμούς των εκπροσώπων έκανε μια τελική τοποθέτηση με όλα όσα ανέφεραν οι εκπρόσωποι των σωματείων και ομόφωνα αποφασίστηκε να συνταχθεί κατάλληλη επιστολή προς την ΕΠΟ και προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με τις προτάσεις των σωματείων η οποία αφού εγκριθεί δια περιφοράς απ’ όλα τα σωματεία, θα δημοσιοποιηθεί και στον τύπο.