ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παραμονή Σταματίου στον Ρήγα - "Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε μεγάλη ομάδα"

Ο Κώστας Σταματίου θα βρίσκεται στο τιμόνι των Κυανόλευκων για δεύτερη σερί σεζόν - Απομένει η επίσημη ανακοίνωση
Παραμονή Σταματίου στον Ρήγα - "Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε μεγάλη ομάδα"

Ο έμπειρος Αλμυριώτης τεχνικός επιβεβαίωσε στο Αθλητικό Βαγόνι την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου αφού "έδωσε τα χέρια" με τους ανθρώπους του Ρήγα, αμέσως μετά τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Ο κ. Σταματίου τόνισε πως ένας σοβαρός λόγος να συνεχίσει στον Ρήγα ήταν η διατήρηση στο Διοικητικό Συμβούλιο του περσινού "κορμού". Παράλληλα, τόνισε πως ο ιστορικός σύλλογος του Βελεστίνου βρίσκεται συγκυριακά στο Α` Τοπικό και πως αισθάνεται να καθοδηγεί μεγάλη ομάδα. Τέλος, ανέφερε πως στόχος είναι να διατηρηθεί το μεγαλύτερο κομμάτι του περσινού ρόστερ, επισημαίνοντας πως στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος η ομάδα είχε ανοδική πορεία που ίσως έφτανε και στον τίτλο, αν δεν γινότανε η απρόσμενη διακοπή. Να θυμίσουμε πως ο Ρήγας τερμάτισε ύστερα από την πρόωρη διακοπή στη δεύτερη θέση με "-2" από την Δήμητρα Ευξεινούπολης, που κατέκτησε την άνοδο.

Τέλος, όσον αφορά τους στόχους, αυτοί θα εξαρτηθούν και από τις προϋποθέσεις, σχολίασε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ήταν αυτονόητο ότι θα παρέμενα. Ένας από τους βασικούς λόγους είναι πως συγκροτήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο με σχεδόν τα ίδια πρόσωπα με πέρυσι, με τα οποία είχα άψογη συνεργασία. Θέλουμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε την προσπάθεια που αφήσαμε στη μέση.

Θεωρώ ότι είχαμε μία πολύ καλή εικόνα προς το τέλος του πρωταθλήματος, το οποίο διακόπηκε για λόγους ανωτέρας βίας. Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε σίγουρα κάτι παραπάνω με την εικόνα που "βγάλαμε" στο δεύτερο γύρο. Όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και σε θέματα οργάνωσης.

Σαφώς και αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες, είναι μία "άγνωστη" χρονιά αυτή που έρχεται για όλους. Ωστόσο, συμφωνήσαμε να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το 80% των παικτών του ρόστερ απο την περασμένη περίοδο και από εκεί και πέρα να επιχειρήσουμε να κάνουμε συγκεκριμένες προσθήκες. Το επόμενο διάστημα θα δείξει αν το καταφέρουμε και να θέσουμε στη συνέχεια τους στόχους. Οι προϋποθέσεις θα δείξουν ποιος θα είναι ο φετινός στόχος του Ρήγα".

Σχετικά με τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ., όπως φαίνεται, ύστερα από τρία χρόνια ο Γιάννης Μπαλαμώτης θα παραδώσει τη σκυτάλη στον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο, Κωνσταντίνο Γιάτσιο, όσον αφορά την προεδρία του σωματείου.