ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έμεινε στον Ηρακλή Λάρισας ο Παπαγιάννης

Την εστία του Ηρακλή στα γήπεδα της Γ` Εθνικής θα υπερασπίζεται και τη νέα χρονιά ο Λαρισαίος, άλλοτε πορτιέρε του Ρήγα, Τάσος Παπαγιάννης
Έμεινε στον Ηρακλή Λάρισας ο Παπαγιάννης

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση συνεργασίας με τους τερματοφύλακες Τάσο Παπαγιάννη και Γιάννη Σπηλιόπουλο, τους κεντρικούς αμυντικούς Πέτρο Ψωμολιά και Κώστα Τάρτα, τους χαφ Σπύρο Ζαφειρίου, Ηρακλή Γκιουρσάνη, Γιάννη Χρηστίδη και τους φορ της ομάδας Γιώργο Κακαβίτση και Γιώργο Φώτο. Τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν οι συζητήσεις και με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας μας.

Επίσης ο Ηρακλής Λάρισας με λύπη του και σεβόμενος την επιθυμία τους, ανακοινώνει τη από κοινού λύση της συνεργασίας με τον Σάκη Γιαννακόπουλο και τον Αποστόλη Νάστα. Οι δύο αυτοί παίκτες αποτέλεσαν τα προηγούμενα χρόνια σημαντικά γρανάζια στη μηχανή του Ηρακλή και συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, στην κατάκτηση του SuperCup και την απόλυτα πετυχημένη πορεία του Ηρακλή στην Γ Εθνική. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα τους και να ξέρουν ότι πάντα θα έχουν μια θέση στην μεγάλη οικογένεια του Ηρακλή.