ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διακρίθηκε σε διαδικτυακό αγώνα ο Στέργιος Κουσκουρίδας

Δρομείς από την Ελλάδα και γειτονικές χώρες έτρεξαν παράλληλα και σε απευθείας χρόνο, ο καθένας στα κουλουάρ του τόπου του, με το Στέργιο Κουσκουρίδα να καταλαμβάνει την 4η θέση στο ηλικιακό του γκρουπ από το Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου
Διακρίθηκε σε διαδικτυακό αγώνα ο Στέργιος Κουσκουρίδας
Εικόνα αρχείου

Τη δράση FREE THRACE RUN διοργάνωσε το Δίκτυο Ορφέας με στόχο την άθληση αλλά και την ενίσχυση εθελοντικών ομάδων. 

5000 M. ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 40-49 ΕΤΩΝ

1 ΡΟΒΥΘΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗ ΚΟΖΑΝΗΣ 16.57

2 ΜΑΝΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΑΞΟΣ 17.38

3 ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΠΑΡΗΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ 18.26

4 ΚΟΥΣΚΟΥΡΙΔΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ 19.07

Θυμίζουμε πως Βελεστινιώτης ερασιτέχνης δρομέας προπονείται με τον Γιώργο Λίταινα. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Στοιχεία για τον αγώνα

Οι 250 περίπου δρομείς που δήλωσαν συμμετοχή, τρέχοντας ατομικά στον τόπο τους και τηρώντας του κανόνες προστασίας και υγιεινής, δοκίμασαν της αγωνιστικές τους δυνάμεις στα αγωνίσματα 5 και 10χλμ. Συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα, αλλά και τις γείτονες χώρες, εμπνεύστηκαν από το όραμα της διοργάνωσης, που ήταν η στήριξη των εθελοντικών ομάδων, προστασίας της υγείας, τον Ερυθρό Σταυρό και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι παραδόσεις των υλικών).

Το Δίκτυο Ορφέας, ο Δρομέας Θράκης και η ΝΝ Ασφαλιστική, ευχαριστούν όλους τους συμμετέχοντες δρομείς για την στήριξη της δράσης, τα ΜΜΕ που επικοινώνησαν το γεγονός, αλλά και τους φίλους που εκτίμησαν την πρωτοβουλία.

Το νέο αγωνιστικό ραντεβού με τους δρομείς, δίνεται στους αγωνιστικούς χώρους μέσα και έξω από τα στάδια, στην άσφαλτο, στο χώμα, στο βουνό.