ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κλιματισμός σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ για τις Πανελλήνιες στο ΓΕΛ Βελεστίνου

Εγκαταστάθηκαν στο Εξεταστικό Κέντρο του ΓΕΛ Βελεστίνου κλιματιστικά σε όλες τις αίθουσες των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ενώ εξοπλίστηκαν οι τουαλέτες με όλα τα προβλεπόμενα μέσα διασφάλισης υγιεινής, σύμφωνα με την ενημέρωση
Κλιματισμός σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ για τις Πανελλήνιες στο ΓΕΛ Βελεστίνου

Αναλυτικά:

Μετά από αίτημα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, και σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΕΟΔΥ - Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, εγκαταστάθηκαν στο Εξεταστικό Κέντρο του ΓΕΛ Βελεστίνου κλιματιστικά σε όλες τις αίθουσες των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ακολουθώντας τις οδηγίες και τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα υγιεινής.

Με άψογη συνεργασία του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Β/μιας Εκπαίδευσης Δήμου Ρήγα Φεραίου κ. Γεωργίου Παπαδάμ και της προέδρου του Εξεταστικού Κέντρου Πανελλαδικών ΓΕΛ Βελεστίνου Διευθύντριας κ. Μαρίας Μπούρα, τοποθετήθηκαν, με δαπάνη της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, κλιματιστικά τελευταίας τεχνολογίας έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν φαινόμενα καύσωνα χωρίς πιθανές παρενέργειες λόγω COVID-19 ( ΕΟΔΥ).

Επιπλέον εξοπλίστηκαν οι τουαλέτες με όλα τα προβλεπόμενα μέσα διασφάλισης υγιεινής (dispenser αντισηπτικών, χειροπετσέτες και νέα είδη υγιεινής).

Απώτερος και κύριος στόχος όλων είναι να διασφαλιστούν οι ιδανικές συνθήκες για την απρόσκοπτη συμμετοχή των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, έτσι ώστε μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς να νιώθουν ασφαλείς και ήρεμοι, ειδικά στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε.

Καλή δύναμη στους υποψηφίους και στους εκπαιδευτικούς.

Γ. Παπαδάμ