ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θέση δικηγόρου στον Δήμο Αλμυρού

Προκήρυξη για την πλήρωση μίας θέσης δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω με σχέση έμμισθης εντολής εξέδωσε η δημοτική αρχή Αλμυρού
Θέση δικηγόρου στον Δήμο Αλμυρού

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η νομική υποστήριξη και η υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου, η παροχή νομικών συμβουλών και γνωμοδοτήσεων προς τον Δήμο και τις υπηρεσίες του. Ακόμη, η επεξεργασία και γνωμοδότηση για πράξεις της δημόσιας διοίκησης που αφορούν στον Δήμο, ο νομικός έλεγχος των συμβάσεων που συνάπτονται με τρίτους, η νομική εκπροσώπου του δήμου σε υποθέσεις εντός και εκτός δικαστηρίων.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου με δεκαετή, τουλάχιστον, επαγγελματική εμπειρία και δικαίωμα παράστασης στον Άρειο Πάγο.

Ακόμη, να είναι κάτοχοι πτυχίου Νομικής Σχολής της χώρας ή ισότιμου και αντίστοιχου πτυχίου, να μην έχουν κώλυμα ή ποινική καταδίκη και μεταξύ άλλων να έχουν εμπειρία στο αντικείμενο της απασχόλησης.

Πληροφορίες για τον διαγωνισμό παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου Αλμυρού, τηλ. 2422350259 και 2422350217.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ.