ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του

Έτοιμος για νέες προπονητικές περιπέτειες είναι πλέον ο Λάκης Μπακάλης ύστερα από σχεδόν δύο ολόκληρα χρόνια με πετυχημένες πορείες στο Θησέα Αγριάς
Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε το σύλλογο λίγο μετά το ξεκίνημα της περσινής σεζόν (2018-2019), οδηγώντας τον στην παραμονή στη Γ` Εθνική. Όσον αφορά τη φετινή χρονιά, ήταν η πιο πετυχημένη στην ιστορία του Θησέα, αφού κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον 3ο όμιλο της ίδιας κατηγορίας.

Ο Λάκης Μπακάλης θέλησε με επιστολή του να ευχαριστήσει όσους συνεργάστηκε και συνάντησε κατά την περίοδο που βρισκότανε στο τιμόνι των Πράσινων, τους οποίους πλέον θα κοουτσάρει ο Λευτέρης Καλογήρου.

Αναλυτικά:

Ένας κύκλος έκλεισε, ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του, δύο υπέροχες σεζόν στην ομάδα του Θησέα Αγριάς αποτελούν παρελθόν. Οι δρόμοι μας χωρίζουν φιλικά γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω, τη διοίκηση της πρώτης και πιο δύσκολης σεζόν, μίας σεζόν με τις δυσκολίες της απειρίας στη Γ’ Εθνική για την ομάδα που όμως στέφθηκε με επιτυχία, με τη σωτηρία της ομάδας που έθεσε τις βάσεις για τη δεύτερη χρονιά.

Ευχαριστώ επίσης τη διοίκηση που κλήθηκε να συνεχίσει αυτό το έργο και ανταπεξήλθε με μεγάλη επιτυχία καθώς το τέλος της χρονιάς βρήκε την ομάδα στην ιστορική για αυτή 2η θέση της Γ’ Εθνικής.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους κατά καιρούς άμεσους συνεργάτες μου, τον γυμναστή Σωτήρη Πετσιμέρη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Λευτέρη Φούτρη καθώς και τον προπονητή τερματοφυλάκων της πρώτης χρονιάς Απόστολο Τζιτζιλιώνη για την συμμετοχή τους σε αυτές τις επιτυχίες.

Τέλος και πάνω από όλους θα ήθελα να ευχαριστήσω τους βασικούς πρωταγωνιστές αυτών των τεράστιων επιτυχιών, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που άοκνα και αγόγγυστα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ενώ πολλές φορές χρειάστηκε να τον υπερβούν, προκειμένου να γραφτεί η ιστορία αυτών των δύο σεζόν
Ευχαριστώ επίσης τους φίλους της ομάδας, τον υπέροχο κόσμο της Αγριάς, που με πολύ αγάπη αγκάλιασε αυτή tην προσπάθεια και με τον ενθουσιασμό του έδωσε την ώθηση σε όλους εμάς, ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Τους ευχαριστώ όλους για την συνεργασία, εύχομαι σε όλους ότι καλύτερο στην ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία και εύχομαι στην ομάδα του Θησέα ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Εις το επανιδείν.