ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Εφυγε" εκπαιδευτικός με θητεία και στο Βελεστίνο

Ο καθηγητής αγγλικής γλώσσας και διοικητικός υπάλληλος στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Απόστολος Καζαρλής, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών
"Εφυγε" εκπαιδευτικός με θητεία και στο Βελεστίνο

Το χθεσινό άνοιγμα των δημοτικών σχολείων βρήκε την εκπαιδευτική οικογένεια της Μαγνησίας πιο φτωχή. Στο γραφείο του, στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, δεν επέστρεψε ο εκπαιδευτικός αγγλικής γλώσσας Αποστόλης Καζαρλής, ο οποίος "έφυγε" σε ηλικία 55 ετών, μετά από πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του το τελευταίο σύντομο χρονικό διάστημα.

Η μάχη ήταν δύσκολη και άνιση για τον άτυχο εκπαιδευτικό ο οποίος από το 2013 εκτελούσε χρέη διοικητικού υπαλλήλου στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ νωρίτερα είχε υπηρετήσει σε αρκετά σχολεία στη Μαγνησία.

Ο Αποστόλης Καζαρλής, ο οποίος καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη, διέμενε στον Βόλο, ωστόσο η κηδεία του θα τελεστεί στη γενέτειρά του.

Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοί του ενημερώθηκαν για τον θάνατό του. Με συγκινητικό μήνυμα ο διευθυντής και το προσωπικό της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας αποχαιρέτησαν τον συνάδελφό τους: "Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετάμε σήμερα έναν δικό μας άνθρωπο, έναν διοικητικό υπάλληλο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας από το 2013, που υπηρέτησε ως εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας για πολλά χρόνια.

Αποχαιρετάμε κι έναν φίλο, συνεργάτη, που όσοι γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του έχουν να καταθέσουν μόνο θετικές μνήμες.

Ο Αποστόλης Καζαρλής ξεχώριζε για πολλά, την εργατικότητα, το ήθος του και την ευαισθησία του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι λογοτεχνικές του αναζητήσεις και η ερασιτεχνική του ενασχόληση με την ποίηση.

Άνθρωπος διακριτικός, με αυτοσαρκασμό και χιούμορ, με αρχές, ευγένεια και δίψα για ζωή.

Κέρδισε δίκαια, με πολλή προσωπική δουλειά και διατηρώντας πάντα χαμηλούς τόνους, την εκτίμηση και τον σεβασμό των συναδέλφων του.

Κανείς μας, ακόμα και μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν ήθελε να πιστέψει ότι ο Αποστόλης θα έχανε τη μάχη για τη ζωή που έδινε το τελευταίο διάστημα. Γι’ αυτό και η απώλειά του μας αφήνει όλους συγκλονισμένους. Αγαπητέ συνάδελφε Αποστόλη, σε αποχαιρετούμε, σήμερα, στο τελευταίο, στο μεγάλο ταξίδι της ζωής σου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει".

πηγή: Ταχυδρόμος