ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευχαριστεί Δήμο, ΕΠΣΘ και πολλούς άλλους

Μετά την εξασφάλιση της παραμονής ο Διαγόρας Στεφανοβικείου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς φορείς, αγωνιστικό τμήμα, χορηγούς και φιλάθλους, συγχαίροντας παράλληλα συλλόγους της Μαγνησίας κι ευχόμενος... καλό καλοκαίρι
Ευχαριστεί Δήμο, ΕΠΣΘ και πολλούς άλλους

Μετά τη χθεσινή απόφαση της ΕΠΟ με την οποία, και τυπικά πλέον, ο ΑΕΣ Διαγόρας συνεχίζει στην γ΄εθνική κατηγορία, η διοίκηση του συλλόγου θέλει δημόσια να επισημάνει τα ακόλουθα:

Η προσπάθεια και ο αγώνας της Διοίκησης τη φετινή χρονιά ήταν μακριά και πέρα από κάθε προηγούμενο.

Πετύχαμε αφενός στο αγωνιστικό κομμάτι την ανάκαμψη της ομάδας και την επάξια παραμονή σε μια μεγάλη και δύσκολη κατηγορία (είναι αλήθεια ότι ο Διαγόρας στο β΄γύρο βελτίωσε αισθητά τη βαθμολογική του θέση, και ήταν η 1η ομάδα που θα συνέχιζε στην κατηγορία, σύμφωνα με όλα τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας) αφετέρου με αγώνα, κυριολεκτικά μέχρι την τελευταία στιγμή, έγινε πραγματικότητα η ποιοτική αναβάθμιση του γηπέδου Στεφανοβικείου ώστε να ανταποκρίνεται στις προϋποθέσεις της γ΄εθνικής κατηγορίας.

Κατόπιν όλων αυτών είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε:

Την Δημοτική Αρχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου, και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Νασίκα και τον αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Παπαϊωάννου για την συμβολή τους στην ποιοτική αναβάθμιση του γηπέδου μας.

Τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ, κ. Περικλή Λασκαράκη για την αμέριστη συμπαράστασή του στα θέματα του Συλλόγου μας.

Τους χορηγούς της ομάδας που σε δύσκολους καιρούς βρίσκονται δίπλα μας.

Τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν τη μάχη σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε έδρα και τέλος τους φιλάθλους της ομάδας που έδωσαν βροντερό παρών σε όλα τα παιχνίδια.

Επίσης συγχαίρουμε τον Θησέα Αγριάς για την μεγάλη του επιτυχία να κατακτήσει τη 2η θέση στην κατηγορία, τον ΓΣ Αλμυρού για την άνετη παραμονή του και τέλος συγχαίρουμε και καλωσορίζουμε τη Δήμητρα Ευξεινούπολης στην γ΄εθνική.

Η Διοίκηση προγραμματίζει Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στο προσεχές χρονικό διάστημα προκειμένου να τεθούν οι στόχοι της νέας περιόδου.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους!