ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παραμεμβάσεις για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας

Σε εργασίες για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας σε τμήματα της εθνικής και επαρχιακής οδού που βρίσκονται εντός των ορίων των Δήμων Αλμυρού και Ρήγα Φεραίου προχωρά η Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Παραμεμβάσεις για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας

Σε εργασίες για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας σε τμήματα της εθνικής και επαρχιακής οδού της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας που βρίσκονται εντός των ορίων των Δήμων Αλμυρού και Ρήγα Φεραίου προχωρά η Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας υπογράφει το επόμενο διάστημα τη σύμβαση του έργου "Συντήρηση οδικού δικτύου Μαγνησίας (ασφαλτικά Δυτικού Τομέα)" προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ.

"Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες μας, βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών της υπαίθρου και δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας. Όσο πιο γρήγορα προχωρούν τα έργα τόσο μεγαλύτερη η μόχλευση στην οικονομία, τόσο μεγαλύτερα τα οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες", δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Οι εργασίες που αναμένεται να πραγματοποιηθούν είναι οι εξής:

-Φρεζάρισμα σε βάθος έως 4 εκ. ανάλογα με το πρόβλημα που παρουσιάζουν.

-Εφαρμογή ασφαλτικής συγκολλητικής επάλειψης με γαλάκτωμα.

-Διάστρωση ασφαλτικής στρώσης πάχους 5 εκ.

-Κατασκευή αντιολισθηρής στρώσης κυκλοφορίας πάχους 4 εκ.

-Πλήρης διαγράμμιση (είτε αρχική είτε αναδιαγράμμιση) ασφαλτικού οδοστρώματος.