ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Δέσμευση Υφυπουργού Υποδομών για χρηματοδότηση οδοποιίας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου"

Τη δέσμευση του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Γ. Κεφαλογιάννη ότι θα χρηματοδοτηθεί ο Δήμος Ρήγα Φεραίου με το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για τη βελτίωση της εσωτερική οδοποιίας είχε ο βουλευτής της Ν.Δ. Κ. Μαραβέγιας
"Δέσμευση Υφυπουργού Υποδομών για χρηματοδότηση οδοποιίας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου"

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ενημέρωση, ο κ. Κεφαλογιάννης ανέφερε πως λόγω της πανδημίας, δυστυχώς δεν κατέστη δυνατή η υπογραφή της απόφασης νωρίτερα και αυτό θα συμβεί προς το τέλος του καλοκαιριού.

Για το ίδιο θέμα ο κ. Μαραβέγιας είχε καταθέσει Αναφορά προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή, στις αρχές Μαΐου, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε συχνή επικοινωνία με το γραφείο του υπουργού, ανταποκρινόμενος στην έκκληση του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου, Δ. Νασίκα να εξαντλήσει κάθε μέσο πίεσης προκειμένου να επιτευχθεί η χρηματοδότηση του Δήμου.

Σημειώνεται ότι το έργο της οδοποιίας αποτελεί μια από τις πρώτες προτεραιότητες της δημοτικής αρχής Ρήγα Φεραίου, με τον κ. Νασίκα να καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες ενόψει μάλιστα και των εκδηλώσεων "Ελλάδα 2021" για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, που θα πραγματοποιηθούν και στο Βελεστίνο, ως γενέτειρα του Ρήγα Βελεστινλή, με τη συμμετοχή της Προέδρου της Δημοκρατίας, κυβερνητικών στελεχών και πλήθους κόσμου.