ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Κάτι ξεχωριστό στην περιοχή μας"

Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Τράικος, Ιερέας με τον οποίο συνεργαστήκαμε στενά τα προηγούμενα χρόνια, μας στέλνει εγκάρδιες ευχές και πραγματικά τον ευχαριστούμε
"Κάτι ξεχωριστό στην περιοχή μας"

Αγαπητέ μου Φοίβο!

Σου εύχομαι να είναι καλοτάξιδο το ανανεωμένο σου site. Ένα site που έγινε αγαπημένη συνήθεια όλων μας. Με τη οργανωμένη δομή του, την αντικειμενικότητα αλλά και την αμεσότητά του διευκολύνει όλους εμάς, μέσα από τις πληροφορίες που μας παρέχει στην καθημερινότητά μας.

Εσύ δε προσωπικά έχεις γίνει μέλος των οικογενειών μας μιας και μας επισκέπτεσαι ηλεκτρονικά στα σπίτια μας κάθε μέρα και σε νιώθουμε πλέον σαν έναν δικό μας άνθρωπο. Συγχρόνως όμως μας ταξιδεύει νοσταλγικά στο παρελθόν μέσα από ενδιαφέροντα ρεπορτάζ, ιστορίες και το σπάνιο φωτογραφικό υλικό που συχνά παραθέτεις.

Πολύ καλή δουλειά και κάτι ξεχωριστό στην περιοχή μας. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, με όλη μου την πατρική αγάπη, ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός να ευλογήσει δαψιλώς τη νέα φιλότιμη προσπάθειά σου, να την αγκαλιάσουν όλοι και να βοηθήσουν όσοι μπορούν στον εμπλουτισμό της!

Να έχεις επιτυχία στους στόχους σου!

Η τοπική μας Εκκλησία, ως φιλόστοργη μητέρα όλων μας, θα είναι κοντά σου και θα  προσεύχεται. Και πάλι μπράβο!

Καλή Επιτυχία και καλή δύναμη! 

Με πατρική αγάπη και εγκάρδιες ευχές

Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Τράικος