ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον Ιούνιο οι αποφάσεις της ΕΠΟ για τη Γ` Εθνική

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ δεν αποφάσισε κάτι ουσιαστικό για τη Γ’ Εθνική
Τον Ιούνιο οι αποφάσεις της ΕΠΟ για τη Γ` Εθνική

Κάτι το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί με τον τερματισμό της σεζόν, κάτι τα θέματα που "καίνε" περισσότερο τη δεδομένη στιγμή και οι αποφάσεις της ΕΠΟ για τη Γ’ Εθνική πάνε πιο… πίσω.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας δεν συζητήθηκε αναλυτικά τι θα γίνει με τους προβιβασμούς και τους υποβιβασμούς. Οι εξελίξεις μεταφέρονται για τον Ιούνιο, προφανώς λίγο πριν τη ΓΣ της 16ης Ιουνίου.

Όλα παραμένουν ανοιχτά και αυτό έχει να κάνει με δύο σημεία: Των εκλογών και των αποφάσεων των από… πάνω για το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης.

Σε κάθε περίπτωση "λευκός καπνός" δεν βγήκε σήμερα και η αναμονή συνεχίζεται παρά τις προτάσεις/εισηγήσεις που έχουν γίνει. Άλλωστε αυτό που περισσότερο συζητήθηκε στην ΕΕ ήταν η υπόθεση Ντουρμισάι που έφερε και πρόστιμο-μαμούθ στο Πάρκο Γουδή από τη FIFA.

Για αυτό και θα συσταθεί επιτροπή για να ελέγξει τι ακριβώς έγινε με τη μεταγραφή του παίκτη στον Άρη και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

Παράλληλα, στην ΕΠΟ τηρούν στάση αναμονής για την ενημέρωση της FIFA για την ημερομηνία των εκλογών. Έτσι κι αλλιώς οι αποφάσεις για να επικυρωθούν θα πρέπει να εγκριθούν από την Γενική Συνέλευση οπότε το καλοκαίρι θα είναι καυτό για τη Γ’ Εθνική και όχι μόνο…

Το ευχάριστο που προκύπτει πάντως από την ΕΕ είναι πως τα χρήματα που θα δοθούν από τις FIFA/UEFA για την ενίσχυση των ομοσπονδιών λόγω κορονοϊού, τα χειρίζεται αποκλειστικά η ΕΠΟ. Συνεπώς τα 4,3 εκ. ευρώ που αντιστοιχούν στην Ελλάδα θα πάρουν φύλλο πορείας για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

πηγή: mikriliga.com