ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

"Φυσικά στηρίζουμε το αίτημα του Ρήγα"

Ξεκάθαρη θέση υπέρ του αιτήματος των Κυανόλευκων για άνοδο και των δευτεραθλητών (που έχουν ελάχιστη διαφορά από τον πρώτο) στη Γ` Εθνική πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Περικλής Λασκαράκης
"Φυσικά στηρίζουμε το αίτημα του Ρήγα"

Αναλυτικά, μέρος των δηλώσεών του στην εφημερίδα Θεσσαλία:

"Ο Ρήγας Φεραίος έστειλε ένα έγγραφο σε εμάς, το οποίο ζήτησε να το κοινοποιήσουμε στην ΕΠΟ. Σε αυτό ζητεί την άνοδο των δευτεραθλητών των Ενώσεων στη Γ’ Εθνική, υπό την προϋπόθεση να είχαν διαφορά μικρότερης των τριών βαθμών από τον πρωταθλητή.

Με το που έλαβα το έγγραφο το κοινοποίησα αυθημερόν στην ΕΠΟ. Φυσικά στηρίζουμε το αίτημα αυτό και ήδη ζήτησα από την επιτροπή διοργανώσεων της ομοσπονδίας να το δει θετικά, λαμβάνοντας σοβαρά υπ’ όψιν όλες τις προτάσεις του Ρήγα Φεραίου, που βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση για το καλό του ποδοσφαίρου.

Δεν ξέρω αν θα ευδοκιμήσει αυτή η προσπάθεια, αλλά η στήριξη της ΕΠΣΘ είναι αυτονόητη. Έχουμε ενημερώσει και τους διοικούντες τον Ρήγα Φεραίο που πιστεύω ότι αναγνωρίζουν την άμεση ανταπόκριση μας".

Θυμίζουμε πως για σήμερα, Παρασκευή και ώρα 20:30 έχει οριστεί τακτική Γενική Συνέλευση στο ανοικτό Αμφιθέατρο της πλατείας Δημοκρατίας, στο Βελεστίνο.