ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΡΕΤΡΟ

Ρετρό: Γιώργος Χατζής στον ΠΑΟΝΕ

Ο Βελεστινιώτης δυναμικός μέσος σε στιγμιότυπα από την πορεία του στον ΠΑΟΝΕ (2007-2009), στην παλιά Γ` Εθνική
Ρετρό: Γιώργος Χατζής στον ΠΑΟΝΕ
Οι φωτογραφίες προέρχονται από την πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα ""Retro Spor" του αθλητικογράφου, Βασίλη Ζηνέλη, στο Facebook

Ο 34χρονος, παλαίμαχος πλέον, ποδοσφαιριστής βρέθηκε το 2004 στον μεγάλο Άρη Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας για ενάμιση χρόνο κυρίως στις υποχρεώσεις της ομάδας Νέων των κιτρινόμαυρων, που δεν διένυαν τις καλύτερες μέρες, πέφτοντας στη Β’ Εθνική κατηγορία για δεύτερη φορά στην ιστορία τους.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν στο δεύτερο μισό της περιόδου 2005-06 το Πολύκαστρο στην τρίτη κατηγορία, η Επανομή στη Δ’ Εθνική και κατόπιν ο ΠΑΟΝΕ, που είχε αξιόλογες πορείες στην παλιά Γ’ Εθνική.

Στους Νέους Επιβάτες πέρασε δύο χρόνια μεταξύ του δεξιού άκρου της άμυνας και της μεσαίας γραμμής, για να ακολουθήσει τον Γιάννη Μηχαλήτσο στα Γρεβενά και τον Πυρσό την επόμενη σεζόν, και πάλι στην Γ’ Εθνική, τελειώνοντας εκεί την περιοδεία του στη Βόρεια Ελλάδα.

Στη συνέχεια ήρθε το δεύτερο πέρασμα στον Ρήγα, η πτώση από την Δ` Εθνική αλλά και η άνοδος από το Α` Τοπικό στο Περιφερειακό με "νταμπλ" και από εκεί η εκ νέου άνοδος λόγω αναδιάρθρωσης στη Γ` Εθνική, σταματώντας το ποδόσφαιρο στα 32 του το 2017.

 

 

Πιο διαβασμένα