ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου - Κέντρων Υγείας για την απώλεια συναδέλφου εν ώρα υπηρεσίας

Στο διάλειμμα της εφημερίας τη Δευτέρα έπεσε νεκρός ένας 42χρονος ειδικευόμενος γιατρός στο Νοσοκομειο Βόλου
Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου - Κέντρων Υγείας για την απώλεια συναδέλφου εν ώρα υπηρεσίας

Η Επιστολή της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου – Κέντρων Υγείας Μαγνησίας (ΕΙΝΚΥΜ) για την απώλεια συναδέλφου εν ώρα υπηρεσίας

Θα θέλαμε από τα βάθη της καρδιάς μας να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του νέου συναδέλφου μας εν ώρα υπηρεσίας. Στην τέταρτη δεκαετία της ζωής του παρείχε ασάλευτα τις υπηρεσίες στους συνανθρώπους του. Ευχόμαστε επιτέλους η Πολιτεία να αναγνωρίσει και να βελτιώσει τις αδηφάγες συνθήκες εργασίας και εφημέρευσης όλων των συναδέλφων.

Καλό Παράδεισο Συνάδελφε.

Ειδικευόμενος αναισθησιολόγος πέθανε στο Νοσοκομείο Βόλου

Στο διάλειμμα της εφημερίας του έπεσε νεκρός ενας 42χρονος ειδικευόμενος γιατρός στο Νοσοκομειο Βόλου. Ο 42χρονος είχε καταγωγή από τη Δράμα, ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ σε δυο μήνες ολοκλήρωνε την ειδικοτητά του ως αναισθησιολόγος.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ στο Νοσοκομείο Βόλου. ο θάνατος ενός 42χρονου ειδικευόμενου γιατρού αναισθησιολόγου, που στο διάλειμμα της εφημερίας του και ενώ βρισκόταν στο κουζινάκι του τμήματός του ξαφνικά έπεσε νεκρός.

Σύμφωνα με τους συναδέλφους του, σήμερα το πρωί πήγε κανονικά στη δουλειά του και μάλιστα πριν πέσει νεκρός στο γραφείο του, είχε προβεί σε διασωλήνωση ασθενή.

Δεν είχε δε, κάποιο εμφανές πρόβλημα υγείας. Ως εκ τούτου, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του, θα γίνει νεκροψία - νεκροτομή.