ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με ραντεβού από 1η Ιουνίου ηλεκτρονική συνταγογράφηση και εξετάσεις χρόνιων πασχόντων

Η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου, Φανή Σαρηγιάννη, ενημερώνει τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής υγειονομικής κάλυψης κι ευθύνης του Κ.Υ. Βελεστίνου σχετικά με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση και τις εξετάσεις χρόνιων πασχόντων
Με ραντεβού από 1η Ιουνίου ηλεκτρονική συνταγογράφηση και εξετάσεις χρόνιων πασχόντων

Η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου, Φανή Σαρηγιάννη, ενημερώνει τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής υγειονομικής κάλυψης κι ευθύνης του Κ.Υ. Βελεστίνου σχετικά με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση και τις εξετάσεις χρόνιων πασχόντων.

Λόγω του πρωτόγνωρου φαινομένου της πανδημίας εξαιτίας της νόσου Covid-19 που βιώνει η χώρα μας το τελευταίο χρονικό διάστημα, το Κέντρο Υγείας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και την αποφυγή πολύωρης αναμονής των ασθενών στο χώρο του Κ. Υγείας θα εφαρμόσει την χρήση τηλεφωνικών ραντεβού για προγραμματισμό της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης (φαρμάκων - εξετάσεων).

Τα επείγοντα περιστατικά θα εξυπηρετούνται χωρίς ραντεβού.

Το τηλέφωνο εξυπηρέτησης για τον προγραμματισμό ραντεβού είναι το 24253 50011 και 24250 22222 και η εφαρμογή του μέτρου θα ισχύσει από την 1η Ιουνίου 2020.