ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Διευθύντρια του Κ.Υ. Βελεστίνου Φ. Σαρηγιάννη ευχαριστεί

Ευχαριστήριες επιστολές προς φορείς, πολίτες κι επιχειρήσεις για τη στήριξη του Κέντρου Υγείας, ιδιαίτερα σε μία δύσκολη περίοδο όπως αυτή της πανδημίας, εξέδωσε η πρωτοβάθμια μονάδα Υγείας του Βελεστίνου
Η Διευθύντρια του Κ.Υ. Βελεστίνου Φ. Σαρηγιάννη ευχαριστεί

Αναλυτικά:

Η Διευθύντρια  του Κ.Υ. Βελεστίνου  ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Νασίκα  και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιο Παπαδάμ  για την προσφορά του 50% της αντιμισθίας τους  των μηνών Μαρτίου και Απριλίου  

Μετά τη  διάθεση για την παραπάνω προσφορά  συμφωνήσαμε όλοι μαζί για την αγορά κλιβάνου, σημαντικό εργαλείο για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας .

Σημαντική για μας  η προσφορά τους στις δύσκολες μέρες που περνά η δημόσια υγεία και σημαντικό πρότυπο αλληλεγγύης  και  προσφοράς για όλους.

Σας ευχαριστούμε που πάντα φροντίζετε  ως δημοτική  αρχή  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να καλύπτετε ανάγκες  της  καθημερινότητας που προκύπτουν, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη λειτουργία της πρωτοβάθμιας υγείας στη περιοχή.

Ακόμη

Αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε όλοι, εθνικό σύστημα υγείας και πολίτες  μη γνωρίζοντας για το τι θα αντιμετωπίσουμε  έχουμε όλοι στη μάχη κατά της πανδημίας ένα κοινό σημείο αναφοράς την αλληλεγγύη.

Προσπαθώντας να οργανώσουμε καλύτερα την υπηρεσία μας ευτυχώς είχαμε πολλούς συμπαραστάτες και νοιώθουμε την υποχρέωση να τους ευχαριστήσουμε δημόσια γιατί  η προσφορά τους μας έδωσε δύναμη και θάρρος.

Ως  Διευθύντρια  του Κ. Υ. Βελεστίνου  ευχαριστώ  θερμά τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Νασίκα  εκπρόσωπο της ΠΕΔ Θεσσαλίας  για τη προσφορά του σε υγειονομικό υλικό, το Σύλλογο Γυναικών Υπέρεια  Κρήνη για τις χειροποίητες υφασμάτινες μάσκες, την κ. Ελευθερία  Χικάρου και την κ. Τούλα Μπομπότη .

Επίσης τους αδελφούς Καλογήρου για την προσφορά τους στην αγορά ιατρο-τεχνολογικού μηχανήματος .

Την εταιρεία  Μπουχουρίδης ιατρικά μηχανήματα  από τη Λάρισα για τη δωρεά ενός νεφελοποιητή.

Τους εθελοντές του  Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που έφτιαξαν τις χειροποίητες ασπίδες, καθώς και τον Αθλητικό  Σύλλογο Τοξοβολίας Θεσσαλονίκης.

Επίσης τον κ. Τσελεπή Ιωάννη για την συνεχή χορηγία του σε φρούτα για το εφημερεύων προσωπικό.

Τον διοικητή της 1ης ΤΑΞΑΣ Ταξίαρχο Ιωάννη Κουκούλη  για την τοποθέτηση ειδικής σκηνής στον εξωτερικό  χώρο του Κέντρου Υγείας. 

Βρισκόμαστε στη χρονική στιγμή που το πρώτο κύμα του Covid -19 έχει περάσει, ακόμη δεν είμαστε σίγουροι για τη συμπεριφορά του ιού στην επόμενη φάση, σίγουρα όμως γνωρίζουμε ότι έχουμε γύρω μας πολίτες ευαισθητοποιημένους  για την προσωπική τους προστασία καθώς και για τους συμπολίτες τους.

Γνωρίζουμε επίσης ότι η αλληλεγγύη και η προσφορά χαρακτηρίζει τους πολίτες της χώρας μας. Σίγουρα θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε  τις δυσκολίες που θα προκύψουν μετά την πανδημία και έχουμε υποχρέωση επίσης να παρέχουμε περισσότερη ασφάλεια  αν τύχουν ανάλογες καταστάσεις. 

Με τιμή

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Κ.Υ. ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ

ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗ -  ΦΟΥΝΤΑ ΦΑΝΗ