ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μήνυμα για το Πάσχα από τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου

Οι ευχές και το μήνυμα του Δημήτρη Νασίκα
Μήνυμα για το Πάσχα από τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Το φετινό Πάσχα μας βρίσκει αντιμέτωπους με πρωτοφανείς καταστάσεις. Αναγκαζόμαστε να αλλάξουμε πολλές από τις συνήθειες μας και από τις παραδόσεις μας, όμως, πρέπει για άλλη μια φορά να επιδείξουμε υπευθυνότητα για να μπορέσουμε να βρεθούμε πάλι όλοι μαζί και να ζήσουμε όμορφες στιγμές.

Η φετινή Ανάσταση έχει ιδιαίτερο νόημα, καθώς αδημονούμε όλοι για μια αλλαγή στο τέλμα και στις δυσκολίες που έχουν δημιουργηθεί από το ξέσπασμα του ιού και μετά.

Κάνουμε υπομονή, ακολουθούμε τις οδηγίες των επιστημόνων και σύντομα θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας. Η σκέψη μας είναι, φυσικά, σε όσους έχουν πληγεί από τα μέτρα και φυσικά εκπονείται σχέδιο για τη βοήθεια και ελάφρυνση του βάρους που αγόγγυστα δέχτηκαν να σηκώσουν επαγγελματίες και πολίτες. Δεν ξεχνούμε και τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που παλεύει καθημερινά για την καλύτερη προστασία όλων μας.
Να είστε όλοι καλά, να προσέχετε, μην ξεχνάτε ότι ακόμη και από το σπίτι μπορούμε να τηρήσουμε τις θρησκευτικές παραδόσεις της Μ. Εβδομάδας.

Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία στον καθένα ξεχωριστά και στις οικογένειες σας, δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία για τις ημέρες που θα έρθουν, ενότητα, συνεργασία και αλληλεγγύη.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
Δημήτρης Νασίκας
Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου