ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δέματα προσφοράς στο Γηροκομείο Καναλίων

Χθες, Δευτέρα (13/4) η ΟΝΝΕΔ Ρήγα Φεραίου, μετά από δημόσια έκκληση από το Σουρλίγκειο γηροκομείο Καναλίων, συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, αναδεικνύοντας την εθελοντική της διάθεση
Δέματα προσφοράς στο Γηροκομείο Καναλίων

Χθες, Δευτέρα 13/4/2020 η ΟΝΝΕΔ Ρήγα Φεραίου, μετά από δημόσια έκκληση από το Σουρλίγκειο γηροκομείο Καναλίων, συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, αναδεικνύοντας την εθελοντική της διάθεση, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, και αποστειρώνοντας πρώτα τις συσκευασίες, τις παρέδωσε στην Διεύθυνση του Γηροκομείου.

Ειδικά αυτές τις ημέρες, οφείλουμε ως νέοι και ενεργοί πολίτες, αλλά και ως μέλη της μεγαλύτερης πολιτικής οργάνωσης στην Ελλάδα να είμαστε δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη.

Ως ΔΗΜ.Τ.Ο της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας, συμμετέχουμε σε όλες τις πανελλαδικές δράσης της οργάνωσης, αρχής γενομένης από την στήριξη της Φλόγας (Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια).

Το κλιμάκιο της ΟΝΝΕΔ Ρήγα Φεραίου αποτελούνταν από το Πρόεδρο του, Αποστολίνα Αλέξανδρο, την Γραμματέα Σανίδα Ρηγούλα και τα στελέχη Μαυροκέφαλο Γιάννη (εκπροσωπώντας και την ΝΟΔΕ Ρήγα Φεραίου) και Κολλάρια Μάριο. Παρόντες, επίσης, στην επίσκεψη και στην παράδοση των προϊόντων ήταν ο Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ελλάδος, Τσιαγκλιώτης Κώστας και ο πρώην υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, Σούκιας Θανάσης, ενώ στην δράση συνέβαλε και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, Κουταρέλος Απόστολος, τους οποίους και ευχαριστούμε για τη παρουσία τους.

Δελτίο Τύπου