ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ

Στους 68 οι νεκροί - Μέχρι τις 27 Απριλίου τα περιοριστικά μέτρα

Άλλοι 9 ασθενείς κατέληξαν κατά το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 68, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αρμόδιας επιτροπής του Υπουργείου Υγείας για τον νέο κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας
Στους 68 οι νεκροί - Μέχρι τις 27 Απριλίου τα περιοριστικά μέτρα
EUROKINISSI/ ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε την παράταση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας μέχρι τις 27 Απριλίου.

Επίσης έστειλε αυστηρό μήνυμα προς όσους παραμένουν «ανεύθυνοι» εν μέσω πανδημίας, επιδεικνύοντας -όπως ανάφερε χαρακτηριστικά- «απολύτως αντικοινωνική στάση». Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός, με αφορμή την κινητικότητα σε δρόμους και παραδρόμους των εθνικών οδών που παρατηρήθηκε σήμερα, τόνισε πως όσοι δεν ακολουθούν τα μέτρα «υπονομεύουν τις προσπάθειες του συνόλου» και υπογράμμισε πως δεν θα επιτρέψουμε βήμα παρέκκλισης υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά «θα επιδείξουμε μηδενική ανοχή».

Σημειώνεται πως το πρωί του Σαββάτου ο κ. Τσιόδρας είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την οποία συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

πηγή: efsyn.gr

Πιο διαβασμένα