ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ

"Όλα θα πάνε καλά" - Ένα τραγούδι με αισιοδοξία κι ενότητα από την Πορτογαλία

Ένα όμορφο τραγούδι που μας καλεί να παραμένουμε ενωμένοι και να διατηρούμε τις ελπίδες μας στη μάχη εναντίον του COVID-19
"Όλα θα πάνε καλά" - Ένα τραγούδι με αισιοδοξία κι ενότητα από την Πορτογαλία

Ο μουσικός Cristóvam από την Πορτογαλία κοινοποίησε πριν μερικές ημέρες ένα τραγούδι για την ελπίδα και την ενότητα, καθώς ο νέος κορωνοϊός συνεχίζει να επηρεάζει τους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη.

Το τραγούδι έχει τον τίτλο "Andrà Tutto Bene (Everything Will Be Alright)" που μεταφράζεται στα ελληνικά ως "Όλα θα πάνε καλά".

Το τραγούδι αντικατοπτρίζει πολλούς από τους φόβους και τις ανησυχίες που οι περισσότεροι από εμάς βιώνουμε, ενώ μέσω των εικόνων που προβάλλει τονίζει στιγμές ηρωισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης που έλαβαν χώρα.

Ο τραγουδιστής Flávio Cristóvam δημοσίευσε το τραγούδι στο Facebook με το παρακάτω μήνυμα: "Είναι παράξενοι καιροί και όπως πολλοί, έχω έρθει αντιμέτωπος με τα δικά μου προσωπικά άγχη. Έγραψα και ηχογράφησα αυτό το τραγούδι ώστε να τα αντιμετωπίσω και δεν είναι παρά μια προσπάθεια για να στείλω λίγη ελπίδα σε όλους εκείνους που το έχουνε ανάγκη αυτή τη στιγμή. Μείνετε ασφαλείς. Πολεμάμε ξεχωριστά, αλλά παραμένουμε ενωμένοι. Αγάπη σε όλους."

πηγή: http://zoomerradio.ca/.

Πιο διαβασμένα